Giriş Kayıt
Valeriy Fedorovich

Valeriy Fedorovich


Yapımcı

Valeriy Fedorovich, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 4.4 154
2014 Dram Yapımcı 6.7 115
2013 Animasyon Çeşitli 6.1 583
2011 Dram Çeşitli 7.5 826
2011 Aksiyon Yapımcı    
2007 Suç Çeşitli 6.5 436
2006 Dram Çeşitli 6.8 1,022
2005 Komedi Çeşitli 7.2 3,567
2005 Komedi Çeşitli 6.6 495
Film Altyazıları
Live by Night (12,583) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,284) Rogue One (3,951) Patriots Day (3,096) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,963) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,152)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,051) The 100 (3,697) Legion (3,157) Into the Badlands (2,842) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,024) Vikings (1,841) The Expanse (1,771) Designated Survivor (1,753)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017