Giriş Kayıt
Valeriy Fedorovich

Valeriy Fedorovich


Yapımcı

Valeriy Fedorovich, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Yapımcı 5.7 434
2016 Komedi Yapımcı 4.4 154
2014 Dram Yapımcı 6.7 115
2013 Animasyon Çeşitli 6.1 583
2011 Dram Çeşitli 7.5 826
2011 Aksiyon Yapımcı    
2007 Suç Çeşitli 6.5 436
2006 Dram Çeşitli 6.8 1,022
2005 Komedi Çeşitli 7.2 3,567
2005 Komedi Çeşitli 6.6 495
Film Altyazıları
Den of Thieves (4,087) Hostiles (3,435) Red Sparrow (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,966) Wildling (2,650) 12 Strong (2,049) The Commuter (1,257) Peter Rabbit (926) Submergence (725) A Quiet Place (721)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,932) The Terror (5,159) The Flash (2,792) Legion (2,684) The Crossing (2,243) Supernatural (1,766) The Big Bang Theory (1,704) Vikings (1,685) Lucifer (1,622) Fear the Walking Dead (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018