Giriş Kayıt
Mary Alfred Thoma

Mary Alfred Thoma


Oyuncu

Mary Kathlyene Alfred, oyuncu.

Gerçek İsmi: Mary Kathlyene Alfred
Diğer Bir İsmi: Mary Thoma
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 4.8 180
2016 Dram Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 6.2 1,280

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 226,145
2012 Dram Oyuncu 6.1 89
2012 Kısa Metraj 8.8 9
2008 Dram Oyuncu 6.4 505
2007 Suç Oyuncu 7.3 132,592
2006 Korku Oyuncu    

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018