Giriş Kayıt
Mary Alfred Thoma

Mary Alfred Thoma


Oyuncu

Mary Kathlyene Alfred, oyuncu.

Gerçek İsmi: Mary Kathlyene Alfred
Diğer Bir İsmi: Mary Thoma
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 4.8 180
2016 Dram Oyuncu    

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 214,984
2012 Dram Oyuncu 6.1 89
2012 Kısa Metraj 8.8 9
2008 Dram Oyuncu 6.4 505
2007 Suç Oyuncu 7.3 128,140
2006 Korku Oyuncu    

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,552) Better Call Saul (5,928) Supernatural (5,548) Lucifer (5,399) The Flash (5,358) Twin Peaks (4,048) Into the Badlands (3,846) Fargo (3,806) Gotham (3,067) 12 Monkeys (2,833)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017