Giriş Kayıt
Mary Alfred Thoma

Mary Alfred Thoma


Oyuncu

Mary Kathlyene Alfred, oyuncu.

Gerçek İsmi: Mary Kathlyene Alfred
Diğer Bir İsmi: Mary Thoma
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 8.5 37
2016 Dram Oyuncu    

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 212,134
2012 Dram Oyuncu 6.1 89
2012 Kısa Metraj 8.8 9
2008 Dram Oyuncu 6.4 505
2007 Suç Oyuncu 7.4 126,790
2006 Korku Oyuncu    

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017