Giriş Kayıt
Jasminka Vukcevic

Jasminka Vukcevic


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü, Oyuncu

Jasminka Vukcevic, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, set dekoratörü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 4,791
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 5.5 265
2008 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
5.0 47
2007 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
4.7 1,537
2005 Suç Çeşitli 6.9 311
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017