Giriş Kayıt
Jasminka Vukcevic

Jasminka Vukcevic


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü, Oyuncu

Jasminka Vukcevic, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, set dekoratörü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 4,791
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 5.5 265
2008 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
5.0 47
2007 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
4.7 1,537
2005 Suç Çeşitli 6.9 311
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Rogue One (4,849) Split (3,487) Assassin's Creed (2,486) Brimstone (2,158) Paterson (1,781) Hidden Figures (1,614) The Institute (1,548) The Great Wall (1,208) Passengers (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,852) Legion (6,962) Arrow (3,735) Legends of Tomorrow (2,167) Into the Badlands (2,084) The Blacklist (1,671) Vikings (1,608) Black Sails (1,551) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,435)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017