Giriş Kayıt
Cristela Alonzo

Cristela Alonzo (39)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Cristela Alonzo, 05 Ocak 1979 San Juan, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Cristela (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ocak 1979
Doğum Yeri: San Juan, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Stela Alonzo
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.2 32

Arabalar 3
2017 38 Animasyon Oyuncu 6.8 39,547
2017 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.1 453
2017 Dram Oyuncu 7.8 2,779

Angry Birds Film
2016 37 Animasyon Oyuncu 6.3 62,351
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.5 2,291
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,193
2003 Komedi Oyuncu 6.3 1,282
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018