Giriş Kayıt
Christopher Herrod

Christopher Herrod


Oyuncu, Yapımcı

Christopher Herrod, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mavilikler Altında
2010 Dram Oyuncu 5.3 650
2010 Dram Oyuncu 6.8 1,016

Yol Muhabbeti
2008 Macera Yapımcı 4.4 1,913
2007 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 108
2006 Dram Oyuncu 5.7 814
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017