Giriş Kayıt
Christopher Herrod

Christopher Herrod


Oyuncu, Yapımcı

Christopher Herrod, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mavilikler Altında
2010 Dram Oyuncu 5.3 650
2010 Dram Oyuncu 6.8 1,016

Yol Muhabbeti
2008 Macera Yapımcı 4.4 1,913
2007 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 108
2006 Dram Oyuncu 5.7 814
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017