Giriş Kayıt
Veronika Petrová

Veronika Petrová (34)


Oyuncu

Veronika Petrová, 12 Mart 1984 Prague, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu. Otel (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mart 1984
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti]
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 31 Macera Oyuncu 7.3 155
2009 Komedi Oyuncu 6.4 11
2009 Komedi Oyuncu 6.8 108
2008 Komedi Oyuncu 2.5 44

Otel
2005 21 Korku Oyuncu 5.9 151,923
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,780) Den of Thieves (3,279) Maze Runner: The Death Cure (2,989) Winchester (2,632) Hostiles (2,465) 12 Strong (1,924) A martfüi rém (1,917) Bleeding Steel (1,495) The Commuter (1,445) Submergence (1,222)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,356) Westworld (6,736) Supernatural (4,864) The Big Bang Theory (3,592) The Terror (3,125) Gotham (3,027) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,584) Arrow (2,552) The Flash (2,093) Krypton (1,806)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018