Giriş Kayıt
Brian Stevens

Brian Stevens


Kameraman

Brian Stevens, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Kameraman 7.3 353
2008 Müzik Kameraman 5.0 289
2004 Game-Show Kameraman 5.2 6,869
2003 Komedi Kameraman 6.3 1,282
2000 Macera Kameraman 7.0 18,984
Dizi Altyazıları
Vikings (12,086) Shameless (6,955) Black Mirror (5,743) The Flash (4,123) Star Trek: Discovery (2,307) The Big Bang Theory (1,472) Bron/Broen (1,135) Supergirl (1,099) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,027)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018