Giriş Kayıt
Joaquín Perles

Joaquín Perles


Oyuncu

Joaquín Perles, El Puerto de Santa María, Cádiz, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: El Puerto de Santa María, Cádiz, Andalucía, İspanya
Diğer Bir İsmi: Joaquín Perlés
Web Sitesi: |
Boyu: 1.81 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Gerilim Oyuncu 4.1 67

Uyuyan Ses
2011 Dram Oyuncu 7.2 1,583
2011 Dram Oyuncu 7.8 563
2010 Biyografi Oyuncu 3.0 124

Ben de
2009 Dram Oyuncu 7.2 2,317
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017