Giriş Kayıt
James T. Bruce IV

James T. Bruce IV (33)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Kameraman

James Thomas Bruce IV, 23 Mart 1984 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi, kameraman. Home Sweet Hell (2015), The Outsider (2014), Savaş Yöntemi (2009), Kana Susayanlar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Thomas Bruce IV
Doğum Tarihi: 23 Mart 1984
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Diğer Bir İsmi: James Bruce
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 32 Aksiyon Çeşitli 5.6 1,986
2015 31 Aksiyon Çeşitli    
2015 31 Komedi Yapımcı 5.4 11,702
2014 30 Korku Yapımcı 3.6 387
2014 30 Aksiyon Çeşitli    
2014 30 Aksiyon Yapımcı 4.8 2,079
2014 30 Aksiyon Çeşitli 5.2 14,260

Başkanların Uşağı
2013 29 Biyografi Yapımcı 7.2 95,452
2013 Korku Yapımcı 3.5 384
2013 29 Bilim-Kurgu Yapımcı 3.7 472
2013 29 Korku Yapımcı    

Kana Susayanlar
2013 29 Dram Yapımcı 3.9 1,331
2013 29 Fantastik Yapımcı    
2013 29 Aksiyon Çeşitli 5.4 3,366
2012 28 Korku Yapımcı    
2012 28 Korku Yapımcı    

Tetikçiler
2012 28 Aksiyon Çeşitli 7.4 464,950
2012 28 Bilim-Kurgu Yapımcı    
2012 28 Aksiyon Çeşitli    
2012 28 Komedi Çeşitli 6.5 90

İntikamın Bedeli
2011 27 Aksiyon Çeşitli 6.2 40,849
2011 27 Aksiyon Yapımcı    
2011 27 Bilim-Kurgu Yapımcı 3.3 652

Nehirdeki Canavar
2011 27 Korku Yapımcı    

Gizemli Ada
2010 26 Macera Yapımcı    

Son Ayin
2010 26 Dram Çeşitli
5.6 43,767

Bekarlık Başıma Vurdu
2010 26 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 3,499
2010 26 Korku Yapımcı 2.6 543
2010 26 Suç Yapım Yöneticisi 5.5 9,480
2010 26 Belgesel Çeşitli 7.3 42
2010 26 Komedi Yapımcı 6.4 459
2009 25 Komedi Yapımcı 3.6 879

Savaş Yöntemi
2009 25 Aksiyon Yapımcı 3.3 2,247
2009 25 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 671

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 24 Aksiyon Kameraman 5.3 9,525

Anlaşma
2008 24 Dram Kameraman 5.4 4,005
2007 23 Komedi Editorial Department 4.7 2,353

Mezara Kadar
2007 23 Aksiyon Kameraman 6.0 7,999
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017