Giriş Kayıt
Lauren Haber

Lauren Haber


Kameraman, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Lauren Haber, kameraman, yapımcı, yapım yöneticisi. (2010) Yeni Başlangıçlar (2010), (2009) Haberci (2009), (2009) Adam (2009), (2008) Tıkanma (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 8.0 40
2016 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 3,756
2015 Korku Yapımcı 6.8 115,327

Ölümsüz Aşk
2013 Suç Çeşitli 6.4 17,916
2013 Belgesel Yapımcı 7.3 2,003
2013 Dram Çeşitli 6.4 779
2011 Dram Kameraman 5.9 791

Yalnız Gezegen
2011 Gerilim Çeşitli 5.5 3,189
2011 Macera Çeşitli 6.0 808

Mutluluğun Peşinde
2010 Dram Kameraman 7.0 43,220

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Kameraman 7.2 79,410

Yaz Aşkı
2009 Komedi Kameraman 6.8 139,710
2009 Dram Kameraman 7.2 29,939

Haberci
2009 Dram Kameraman 7.2 30,292

Galibiyet Sezonu
2009 Komedi Kameraman 6.6 5,219
2009 Dram Kameraman 6.7 7,632

Gammaz Yürek
2009 Dram Kameraman 5.5 4,231

Tıkanma
2008 Komedi Kameraman 6.5 28,961
2008 Komedi Kameraman 6.9 81
2008 Komedi Kameraman 5.3 116
2008 Dram Kameraman 7.2 6,696
2008 Dram Kameraman 6.5 2,559
2007 Suç Kameraman 5.7 9,185
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017