Giriş Kayıt
Sigrid Narjes

Sigrid Narjes


Yapımcı

Sigrid Narjes, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çöl Çiçeği
2009 Biyografi Yapımcı 7.4 8,999
2006 Dram 5.3 350

Deney
2001 Dram 7.8 81,178
2001 Komedi Yapımcı 5.3 3,247
1992 Aksiyon    
Film Altyazıları
Gold (7,315) Rings (3,839) Logan (3,087) Get Out (2,489) La La Land (2,100) The Age of Shadows (1,886) Split (1,878) Zashchitniki (1,715) The Great Wall (1,537) Office Christmas Party (1,439)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,985) The Blacklist (4,411) The Expanse (3,321) The Last Kingdom (2,177) Better Call Saul (2,161) Doctor Who (1,727) Game of Thrones (1,711) Vikings (1,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,656) Supernatural (1,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017