Giriş Kayıt
Sigrid Narjes

Sigrid Narjes


Yapımcı

Sigrid Narjes, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çöl Çiçeği
2009 Biyografi Yapımcı 7.4 8,999
2006 Dram 5.3 350

Deney
2001 Dram 7.8 81,549
2001 Komedi Yapımcı 5.3 3,247
1992 Aksiyon    
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,552) Better Call Saul (5,928) Supernatural (5,548) Lucifer (5,399) The Flash (5,358) Twin Peaks (4,048) Into the Badlands (3,846) Fargo (3,806) Gotham (3,067) 12 Monkeys (2,833)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017