Giriş Kayıt
Sigrid Narjes

Sigrid Narjes


Yapımcı

Sigrid Narjes, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çöl Çiçeği
2009 Biyografi Yapımcı 7.4 8,999
2006 Dram 5.3 350

Deney
2001 Dram 7.8 80,920
2001 Komedi Yapımcı 5.3 3,247
1992 Aksiyon    
Dizi Altyazıları
The Flash (6,984) Black Sails (4,852) Into the Badlands (4,231) Iron Fist (3,013) Legion (2,302) Vikings (2,265) Billions (2,043) Game of Thrones (1,807) Arrow (1,802) The 100 (1,689)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017