Giriş Kayıt
Sigrid Narjes

Sigrid Narjes


Yapımcı

Sigrid Narjes, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çöl Çiçeği
2009 Biyografi Yapımcı 7.4 8,999
2006 Dram 5.3 350

Deney
2001 Dram 7.7 84,470
2001 Komedi Yapımcı 5.3 3,405
1992 Aksiyon    
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018