Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Radu Iacoban

Radu Iacoban


Oyuncu

Radu Iacoban, oyuncu. Altın Çağdan Öyküler (2009), (2012) Kurt Adam: İçimizdeki Canavar (2012), (2015) Sons of Liberty (2015), (2010) Portretul luptatorului la tinerete (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 4.5 235
2015 Dram Oyuncu 7.6 2,534
2015 Dram Oyuncu 5.2 188
2015 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,132

Aya Yakın
2014 Komedi Oyuncu 7.1 2,987
2014 Dram Oyuncu    

Sıfır Teorisi
2013 Dram Oyuncu 6.1 36,254

Kasabadaki Ölü
2013 Aksiyon Oyuncu    

Kurt Adam: İçimizdeki Canavar
2012 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,633
2010 Dram Oyuncu 5.4 307
2010 Aksiyon Oyuncu 7.8 625

Altın Çağdan Öyküler
2009 Komedi Oyuncu 7.8 3,963
2008 Komedi Oyuncu 6.1 119

İntikam Peşinde
2006 Korku Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017