Giriş Kayıt
Harris Gordon

Harris Gordon


Oyuncu

Harris Gordon, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Harris James Gordon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 6.2 8

Anna
2013 Dram Oyuncu 6.5 16,032

Piyano
2013 Müzik Oyuncu 5.9 13,788

Medyum
2012 Dram Oyuncu 6.2 50,099
2011 Dram Oyuncu 6.7 7,589
2010 Macera Oyuncu 3.4 145

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Oyuncu 7.5 197,044
2006 Komedi Oyuncu    

Bir Perinin Eğitimi
2006 Dram Oyuncu 6.3 721

Karanlık Plan
2004 Aksiyon Oyuncu 4.3 397
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,135) Legion (7,323) Supernatural (7,208) Arrow (5,430) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,547) Black Sails (3,498) Taboo (3,427) Vikings (3,361) Suits (3,005) Legends of Tomorrow (2,891)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017