Giriş Kayıt
Harris Gordon

Harris Gordon


Oyuncu

Harris Gordon, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Harris James Gordon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 6.2 8

Anna
2013 Dram Oyuncu 6.5 18,134

Piyano
2013 Müzik Oyuncu 5.9 14,799

Medyum
2012 Dram Oyuncu 6.2 53,345
2011 Dram Oyuncu 6.7 7,589
2010 Macera Oyuncu 3.4 145

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Oyuncu 7.5 210,018
2006 Komedi Oyuncu    

Bir Perinin Eğitimi
2006 Dram Oyuncu 6.3 721

Karanlık Plan
2004 Aksiyon Oyuncu 4.3 397
Film Altyazıları
Rampage (13,483) Ready Player One (9,819) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,038) The Cured (1,976) Set It Up (1,016) Blockers (989) Den 12. mann (938) Journey's End (820) Black Panther (694)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,957) 12 Monkeys (3,202) La casa de papel (2,714) Into the Badlands (2,633) Legion (1,705) Fear the Walking Dead (1,458) The Expanse (1,360) Vikings (1,053) The Crossing (1,051) The 100 (1,006)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018