Giriş Kayıt
Harris Gordon

Harris Gordon


Oyuncu

Harris Gordon, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Harris James Gordon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 6.2 8

Anna
2013 Dram Oyuncu 6.5 16,277

Piyano
2013 Müzik Oyuncu 5.9 13,929

Medyum
2012 Dram Oyuncu 6.2 51,206
2011 Dram Oyuncu 6.7 7,589
2010 Macera Oyuncu 3.4 145

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Oyuncu 7.5 201,112
2006 Komedi Oyuncu    

Bir Perinin Eğitimi
2006 Dram Oyuncu 6.3 721

Karanlık Plan
2004 Aksiyon Oyuncu 4.3 397
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017