Giriş Kayıt
Reed Daigle

Reed Daigle


Reed Daigle, (2015) Fokus (2015), (2012) Son Vurgun (2012), (2015) Get Hard (2015), (2013) Muhteşem Yaratıklar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Manyetik Fırtına
2017 Aksiyon Çeşitli    

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Çeşitli 6.9 122,830

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Çeşitli 6.2 66,519
2015 Komedi Çeşitli 6.0 95,109

Fokus
2015 Komedi Çeşitli 6.6 166,478
2015 Komedi Çeşitli 5.4 11,233

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 152,143

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Çeşitli 6.2 71,821

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 104,965

Katil Joe
2011 Suç Çeşitli 6.7 62,198

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 231,901
2010 Dram Çeşitli 8.2 11,487

Hasat Zamanı
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.7 38,421

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 7,999

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Çeşitli 6.2 21,195
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,552) Better Call Saul (5,928) Supernatural (5,548) Lucifer (5,399) The Flash (5,358) Twin Peaks (4,048) Into the Badlands (3,846) Fargo (3,806) Gotham (3,067) 12 Monkeys (2,833)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017