Giriş Kayıt
Reed Daigle

Reed Daigle


Reed Daigle, (2015) Fokus (2015), (2012) Son Vurgun (2012), (2015) Get Hard (2015), (2013) Muhteşem Yaratıklar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli    

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Çeşitli 7.0 117,879

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Çeşitli 6.2 64,456
2015 Komedi Çeşitli 6.0 94,169

Fokus
2015 Komedi Çeşitli 6.6 165,166
2015 Komedi Çeşitli 5.4 11,193

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 151,538

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Çeşitli 6.2 71,490

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 104,717

Katil Joe
2011 Suç Çeşitli 6.7 61,935

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 231,195
2010 Dram Çeşitli 8.2 11,463

Hasat Zamanı
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.7 38,337

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 7,999

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Çeşitli 6.2 21,195
Film Altyazıları
Gold (7,315) Rings (3,839) Logan (3,087) Get Out (2,489) La La Land (2,100) The Age of Shadows (1,886) Split (1,878) Zashchitniki (1,715) The Great Wall (1,537) Office Christmas Party (1,439)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,985) The Blacklist (4,411) The Expanse (3,321) The Last Kingdom (2,177) Better Call Saul (2,161) Doctor Who (1,727) Game of Thrones (1,711) Vikings (1,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,656) Supernatural (1,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017