Giriş Kayıt
Reed Daigle

Reed Daigle


Reed Daigle, (2015) Fokus (2015), (2012) Son Vurgun (2012), (2015) Sert Ol (2015), (2016) Eyvah Annem Dağıttı! (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli    

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Çeşitli 5.5 21,119
2017 Aksiyon Çeşitli 6.6 2,842

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Çeşitli 6.9 142,905

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Çeşitli 6.2 80,627

Sert Ol
2015 Komedi Çeşitli 6.0 99,912

Fokus
2015 Komedi Çeşitli 6.6 174,058
2015 Komedi Çeşitli 5.4 11,702

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 155,552

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Çeşitli 6.2 74,142

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 106,663

Katil Joe
2011 Suç Çeşitli 6.7 63,730

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 237,253
2010 Dram Çeşitli 8.2 11,763

Hasat Zamanı
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.7 39,145

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 7,999

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Çeşitli 6.2 21,695
Dizi Altyazıları
Vikings (13,545) Supernatural (5,723) Mr. Robot (5,324) The Big Bang Theory (4,565) Gotham (3,512) Game of Thrones (3,337) Arrow (2,522) The Flash (2,443) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,309) Shameless (2,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017