Giriş Kayıt
Reed Daigle

Reed Daigle


Reed Daigle, (2015) Fokus (2015), (2012) Son Vurgun (2012), (2015) Get Hard (2015), (2013) Muhteşem Yaratıklar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Manyetik Fırtına
2017 Aksiyon Çeşitli    
2017 Dram Çeşitli    

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Çeşitli 6.9 127,427

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Çeşitli 6.2 69,547
2015 Komedi Çeşitli 6.0 96,115

Fokus
2015 Komedi Çeşitli 6.6 167,788
2015 Komedi Çeşitli 5.4 11,233

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 152,860

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Çeşitli 6.2 72,247

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 105,303

Katil Joe
2011 Suç Çeşitli 6.7 62,476

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 232,982
2010 Dram Çeşitli 8.2 11,539

Hasat Zamanı
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.7 38,547

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 7,999

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Çeşitli 6.2 21,195
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017