Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Reed Daigle

Reed Daigle


Reed Daigle, (2015) Fokus (2015), (2012) Son Vurgun (2012), (2015) Get Hard (2015), (2013) Muhteşem Yaratıklar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli    

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Çeşitli 7.0 87,403

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Çeşitli 6.2 53,582
2015 Komedi Çeşitli 6.0 91,135

Fokus
2015 Komedi Çeşitli 6.6 159,826
2015 Komedi Çeşitli 5.4 10,866

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 149,716

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Çeşitli 6.2 70,127

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 103,729

Katil Joe
2011 Suç Çeşitli 6.7 60,984

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 228,366
2010 Dram Çeşitli 8.2 11,311

Hasat Zamanı
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.7 37,998

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 7,999

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Çeşitli 6.2 21,072
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017