Giriş Kayıt
Reed Daigle

Reed Daigle


Reed Daigle, (2015) Fokus (2015), (2012) Son Vurgun (2012), (2015) Sert Ol (2015), (2016) Eyvah Annem Dağıttı! (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli    

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Çeşitli 5.4 56,159
2017 Aksiyon Çeşitli 6.8 5,704

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Çeşitli 6.9 151,520

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Çeşitli 6.2 89,051

Sert Ol
2015 Komedi Çeşitli 6.0 103,414

Fokus
2015 Komedi Çeşitli 6.6 179,783
2015 Komedi Çeşitli 5.4 12,109

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 157,876

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Çeşitli 6.2 75,794

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 107,854

Katil Joe
2011 Suç Çeşitli 6.7 64,893

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 241,204
2010 Dram Çeşitli 8.2 11,971

Hasat Zamanı
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.7 39,145

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 7,999

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Çeşitli 6.2 21,848
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,924) Den of Thieves (2,875) Maze Runner: The Death Cure (2,667) Winchester (2,428) Hostiles (2,198) 12 Strong (1,749) A martfüi rém (1,612) The Commuter (1,290) Submergence (1,160) Bleeding Steel (1,134)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,074) Supernatural (4,547) The Big Bang Theory (3,209) Gotham (2,691) The Terror (2,631) Arrow (2,236) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,197) The Flash (1,866) Krypton (1,636) Legion (1,611)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018