Giriş Kayıt
Reed Daigle

Reed Daigle


Reed Daigle, (2015) Fokus (2015), (2012) Son Vurgun (2012), (2015) Get Hard (2015), (2016) Eyvah Annem Dağıttı! (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli    

Manyetik Fırtına
2017 Aksiyon Çeşitli    
2017 Dram Çeşitli    

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Çeşitli 6.9 132,879

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Çeşitli 6.2 73,407
2015 Komedi Çeşitli 6.0 97,455

Fokus
2015 Komedi Çeşitli 6.6 169,856
2015 Komedi Çeşitli 5.4 11,233

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 153,838

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Çeşitli 6.2 72,799

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 105,764

Katil Joe
2011 Suç Çeşitli 6.7 62,925

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 234,330
2010 Dram Çeşitli 8.2 11,604

Hasat Zamanı
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.7 38,547

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 7,999

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Çeşitli 6.2 21,489
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017