Giriş Kayıt
Reed Daigle

Reed Daigle


Reed Daigle, (2015) Fokus (2015), (2012) Son Vurgun (2012), (2015) Sert Ol (2015), (2016) Eyvah Annem Dağıttı! (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli    

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Çeşitli 5.4 48,657
2017 Aksiyon Çeşitli 6.7 4,645

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Çeşitli 6.9 148,725

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Çeşitli 6.2 86,642

Sert Ol
2015 Komedi Çeşitli 6.0 101,928

Fokus
2015 Komedi Çeşitli 6.6 177,750
2015 Komedi Çeşitli 5.4 11,702

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 156,965

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Çeşitli 6.2 75,176

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 107,416

Katil Joe
2011 Suç Çeşitli 6.7 64,406

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 239,600
2010 Dram Çeşitli 8.2 11,900

Hasat Zamanı
2007 Korku Taşıma Bölümü 5.7 39,145

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 7,999

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Çeşitli 6.2 21,848
Dizi Altyazıları
La casa de papel (31,005) Black Mirror (2,727) Vikings (2,653) Stargate Origins (1,514) Legends of Tomorrow (1,252) Altered Carbon (1,231) Star Wars: Rebels (1,212) Counterpart (1,065) Bron/Broen (1,042) Supernatural (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018