Giriş Kayıt
Mike Callaghan

Mike Callaghan


Yapımcı, Oyuncu

Mike Callaghan, yapımcı, oyuncu. Circle (2015), Suikast Oyunları (2011), Meeting Evil (2012), Arena (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 6.1 21,028
2013 Aksiyon Yapımcı 4.8 865
2013 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,537

Teslimat
2013 Aksiyon Yapımcı 5.1 3,126

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Yapımcı 6.1 12,052
2012 Aksiyon Yapımcı 5.2 3,805
2012 Suç Yapımcı 5.3 10,072
2011 Aksiyon Yapımcı 4.8 9,862

Suikast Oyunları
2011 Aksiyon Yapımcı 6.2 13,894
2011 Macera Yapımcı    

Geri Sayım
2011 Aksiyon Yapımcı    
2010 Fantastik Yapımcı    
2010 Korku Yapımcı 3.4 690

Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Yapımcı 4.7 3,672

Devriye
2008 Suç Yapımcı 5.5 2,268
2007 Korku Çeşitli    

İntikam Peşinde
2006 Korku Çeşitli    

Özel Birlik
2006 Aksiyon Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017