Giriş Kayıt
Mike Callaghan

Mike Callaghan


Yapımcı, Oyuncu

Mike Callaghan, yapımcı, oyuncu. Circle (2015), Suikast Oyunları (2011), Şeytanla Randevu (2012), Arena (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 6.0 21,778
2013 Aksiyon Yapımcı 4.8 865
2013 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,537

Teslimat
2013 Aksiyon Yapımcı 5.1 3,126

Kurşunlar Arasında
2012 Aksiyon Yapımcı 6.1 12,052
2012 Aksiyon Yapımcı 5.2 3,805

Şeytanla Randevu
2012 Suç Yapımcı 5.3 10,072
2011 Aksiyon Yapımcı 4.8 9,862

Suikast Oyunları
2011 Aksiyon Yapımcı 6.2 13,894

Beverly Hills Çuvava 2
2011 Macera Yapımcı 4.5 2,483

Geri Sayım
2011 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,898
2010 Macera Yapımcı 3.9 1,327
2010 Korku Yapımcı 3.4 690

Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Yapımcı 4.7 3,672

Devriye
2008 Suç Yapımcı 5.5 2,268
2007 Fantastik Çeşitli 4.8 1,748

Özel Birlik
2006 Aksiyon Çeşitli 5.3 5,067

İntikam Peşinde
2006 Fantastik Çeşitli 4.5 1,898
Film Altyazıları
The Foreigner (7,552) The Mountain Between Us (5,264) Flatliners (4,952) Stronger (3,476) Beyond Skyline (3,345) Dunkirk (3,269) American Made (2,207) Kingsman: The Golden Circle (1,977) It (1,687) Victoria & Abdul (1,484)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017