Giriş Kayıt
Steve Sterling

Steve Sterling


Kameraman, Oyuncu, Sanat Bölümü

Steve Sterling, kameraman, oyuncu, sanat bölümü. (2014) Power (2014), (2012) 666 Park Avenue (2012), (2014) Alien Abduction (2014), (2013) Officer Down (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 5.1 472

Aşk Notları
2016 Dram Kameraman 6.4 682

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 15,379
2016 Komedi Kameraman 6.6 57,279
2016 Dram Kameraman 7.3 360
2015 Komedi Kameraman 6.0 56,151
2015 Dram Kameraman 7.1 45
2014 Korku Kameraman 4.9 6,895

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 220,946
2014 Suç Kameraman 8.2 25,970

Para Avcısı
2013 Biyografi Kameraman 8.2 961,936
2013 Komedi Kameraman 8.2 237,759
2013 Komedi Kameraman 6.2 142
2013 Aksiyon Kameraman 3.9 474
2013 Dram Kameraman 6.4 779
2013 Suç Kameraman 8.4 64,891
2013 Suç Kameraman 5.5 4,589

Arada Kalan
2012 Dram Kameraman 7.5 24,428
2012 Gerilim Kameraman 5.0 479
2012 Dram Kameraman 6.9 16,467
2012 Dram Kameraman 4.9 1,261
2012 Komedi Kameraman 3.8 537
2010 Komedi Kameraman 6.0 1,158
2010 Komedi Kameraman 7.4 47
2010 Komedi Kameraman 6.3 483
2008 Aksiyon Kameraman 5.1 17
2008 Aksiyon Oyuncu 9.4 13,990
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,864
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018