Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Tomomi Murakami

Tomomi Murakami


Animasyon, Sanat Bölümü

Tomomi Murakami, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Sanat Bölümü    
2006 Animasyon Animasyon 7.8 38,791
2006 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 7,769

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 Animasyon Animasyon 7.6 7,755
2000 Macera Animasyon 6.8 2,838
1997 Animasyon Animasyon 7.4 1,694
1996 Animasyon Animasyon 7.9 2,903
1986 Animasyon Animasyon 6.9 193
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017