Giriş Kayıt
Tomomi Murakami

Tomomi Murakami


Animasyon, Sanat Bölümü

Tomomi Murakami, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Sanat Bölümü    
2006 Animasyon Animasyon 7.8 39,628
2006 Animasyon Sanat Bölümü 8.1 7,769

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 Animasyon Animasyon 7.6 7,755
2000 Macera Animasyon 6.8 2,838
1997 Animasyon Animasyon 7.4 1,694
1996 Animasyon Animasyon 7.9 2,903
1986 Animasyon Animasyon 6.9 193
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017