Giriş Kayıt
Sandra Guarda

Sandra Guarda


Görsel Efekt, Animasyon

Sandra Guarda, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolcu
2018 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 14,437

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 142,175

Aşk ve Gurur ve Zombiler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 39,830

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 83,025
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 327,931

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 156,793

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 227,816

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 12,383

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Animasyon 5.8 245,237

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 359,316

Kayıp Yüzük
2007 Dram Görsel Efekt 6.6 3,783

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 351,770
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018