Giriş Kayıt
Sandra Guarda

Sandra Guarda


Görsel Efekt, Animasyon

Sandra Guarda, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 119,792

Aşk ve Gurur ve Zombiler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 33,720

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 70,818
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 304,764

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 148,346

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 219,025

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 11,459

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Animasyon 5.8 236,509

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 345,071

Kayıp Yüzük
2007 Dram Görsel Efekt 6.6 3,783

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 334,939
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,797) Live by Night (6,301) Hidden Figures (5,496) Rogue One (4,943) Split (4,613) Paterson (3,844) Assassin's Creed (3,812) Patriots Day (3,613) Allied (3,379) Passengers (1,533)
Dizi Altyazıları
Legion (9,133) Arrow (5,406) The 100 (3,349) The Flash (3,309) The Expanse (3,037) Colony (2,410) Designated Survivor (2,223) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,860) The Originals (1,822)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017