Giriş Kayıt
Sandra Guarda

Sandra Guarda


Görsel Efekt, Animasyon

Sandra Guarda, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 132,923

Aşk ve Gurur ve Zombiler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 36,148

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 75,891
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 312,981

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 151,706

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 222,274

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 11,459

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Animasyon 5.8 239,934

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 350,447

Kayıp Yüzük
2007 Dram Görsel Efekt 6.6 3,783

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 341,279
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017