Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sandra Guarda

Sandra Guarda


Görsel Efekt, Animasyon

Sandra Guarda, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 111,753

Aşk ve Gurur ve Zombiler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 31,249

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 66,264
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 297,271

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 145,827

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 216,681

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 11,459

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Animasyon 5.8 234,178

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 340,564

Kayıp Yüzük
2007 Dram Görsel Efekt 6.6 3,783

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 329,222
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017