Giriş Kayıt
Sandra Guarda

Sandra Guarda


Görsel Efekt, Animasyon

Sandra Guarda, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 116,219

Aşk ve Gurur ve Zombiler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 32,686

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 68,900
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 301,692

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 147,367

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 217,909

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 11,459

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Animasyon 5.8 235,434

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 343,063

Kayıp Yüzük
2007 Dram Görsel Efekt 6.6 3,783

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 332,604
Film Altyazıları
Allied (9,688) Doctor Strange (9,643) Moana (8,051) Assassin's Creed (6,064) Lion (4,887) Arrival (3,804) Hacksaw Ridge (2,955) Fences (2,653) Nocturnal Animals (2,613) Forushande (2,115)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,215) Supernatural (7,630) The Expanse (4,733) Vikings (4,537) The Big Bang Theory (3,853) Suits (3,523) Legion (3,392) The Blacklist (3,320) Arrow (3,124) Sherlock (2,823)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017