Giriş Kayıt
Sandra Guarda

Sandra Guarda


Görsel Efekt, Animasyon

Sandra Guarda, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 128,113

Aşk ve Gurur ve Zombiler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 35,084

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 73,765
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 309,275

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 150,239

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 220,790

Çılgın Köpek
2010 Komedi Görsel Efekt 4.2 11,459

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Animasyon 5.8 238,332

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 348,015

Kayıp Yüzük
2007 Dram Görsel Efekt 6.6 3,783

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 338,495
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017