Giriş Kayıt
Charlotte McKinney

Charlotte McKinney (24)


Oyuncu

Charlotte McKinney, 06 Ağustos 1993 Orlando, Florida, ABD doğumlu oyuncu. The Late Bloomer (2016), Mad Families (2017), (2017) Sahil Güvenlik (2017), (2017) Çizgi Ötesi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1993
Doğum Yeri: Orlando, Florida, ABD
Burcu: Aslan
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çizgi Ötesi
2017 24 Dram Oyuncu 5.1 16,895

Sahil Güvenlik
2017 24 Aksiyon Oyuncu 5.6 87,223
2017 24 Komedi Oyuncu 4.6 812
2017 24 Komedi Oyuncu 4.2 750
2016 23 Komedi Oyuncu 5.2 4,594
2015 22 Komedi Oyuncu 4.2 3,517
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,619
Dizi Altyazıları
Vikings (19,803) Black Mirror (5,507) Supernatural (3,968) The Big Bang Theory (3,546) The Flash (3,332) Shameless (3,192) The Blacklist (1,975) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,865) The X Files (1,586) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018