Giriş Kayıt
Charlotte McKinney

Charlotte McKinney (24)


Oyuncu

Charlotte McKinney, 06 Ağustos 1993 Orlando, Florida, ABD doğumlu oyuncu. The Late Bloomer (2016), Mad Families (2017), (2017) Sahil Güvenlik (2017), (2017) Çizgi Ötesi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1993
Doğum Yeri: Orlando, Florida, ABD
Burcu: Aslan
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 3.8 225

Çizgi Ötesi
2017 24 Dram Oyuncu 5.2 24,772

Sahil Güvenlik
2017 24 Aksiyon Oyuncu 5.6 104,031
2017 24 Komedi Oyuncu 4.6 899
2017 24 Komedi Oyuncu 4.1 887
2016 23 Komedi Oyuncu 5.2 4,905
2015 22 Komedi Oyuncu 4.2 3,517
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,711
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018