Giriş Kayıt
Sven Kommers

Sven Kommers (31)


Kameraman

Sven Kommers, 23 Ocak 1986 Almere, Flevoland, Hollanda doğumlu kameraman. Liefde, dood & luchtgitaar (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1986
Doğum Yeri: Almere, Flevoland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Sven Juriaan Kommers
Burcu: Kova
Boyu: 1.86 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 31 Müzik Kameraman    
2012 26 Kısa Metraj Kameraman 8.8 9
2012 26 Komedi Kameraman 6.4 1,206
2010 24 Komedi Kameraman 5.5 276
2009 23 Dram Kameraman    
2007 21 Kısa Metraj Kameraman 7.2 21
2006 20 Dram Kameraman 6.6 75
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,016) Passengers (8,960) Doctor Strange (5,325) Arrival (4,013) Fences (3,369) Assassin's Creed (3,261) Allied (3,084) Hacksaw Ridge (2,606) Moana (2,078) Forushande (1,684)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,938) Taboo (9,286) The 100 (9,037) Legion (8,822) The Big Bang Theory (6,430) Black Sails (6,097) Arrow (5,106) Vikings (3,922) The Flash (3,590) The Expanse (3,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017