Giriş Kayıt
Tai-an Huang

Tai-an Huang (37)


Oyuncu

Tai-an Huang, 10 Ağustos 1979 doğumlu oyuncu. My Queen (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1979
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 31 Dram Oyuncu 2.8 417
2009 Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 7.9 98
2007 Oyuncu    

Catch
2006 27 Aksiyon Oyuncu 5.8 103
2004 Aksiyon Oyuncu 7.5 38
2004 25 Romantik Oyuncu 5.9 133
2004 Oyuncu    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,774) Live by Night (6,264) Hidden Figures (5,477) Rogue One (4,919) Split (4,609) Paterson (3,830) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,601) Allied (3,375) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,117) Arrow (5,386) The Flash (3,301) The 100 (3,299) The Expanse (3,025) Colony (2,399) Designated Survivor (2,171) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,839) The Originals (1,810)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017