Giriş Kayıt
Veronica Mosgrove

Veronica Mosgrove


Oyuncu

Veronica Mosgrove, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,072

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 41,233
2007 Suç Oyuncu 6.5 1,292

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Oyuncu    

Ölüm Oyunu
2006 Korku Oyuncu 5.1 27,237

Vampir Yarasalar
2005 Korku Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (13,281) Shameless (7,024) Black Mirror (5,925) The Flash (4,203) Star Trek: Discovery (2,327) The Big Bang Theory (1,559) Bron/Broen (1,149) Supergirl (1,132) Black Lightning (1,075) Stranger Things (1,059)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018