Giriş Kayıt
Veronica Mosgrove

Veronica Mosgrove


Oyuncu

Veronica Mosgrove, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,072

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 39,846
2007 Suç Oyuncu 6.5 1,292

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Oyuncu    

Ölüm Oyunu
2006 Korku Oyuncu 5.1 26,457

Vampir Yarasalar
2005 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Rogue One (6,914) Resident Evil: The Final Chapter (4,780) Brimstone (3,398) Assassin's Creed (2,887) Split (2,800) The Great Wall (1,661) Paterson (1,534) The Institute (1,488) Passengers (1,171) Collateral Beauty (1,059)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,519) Legion (5,264) Into the Badlands (3,438) Arrow (2,983) Black Sails (2,496) Legends of Tomorrow (2,011) Vikings (1,893) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,680) Game of Thrones (1,656)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017