Giriş Kayıt
Veronica Mosgrove

Veronica Mosgrove


Oyuncu

Veronica Mosgrove, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,072

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 41,277
2007 Suç Oyuncu 6.5 1,292

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Oyuncu    

Ölüm Oyunu
2006 Korku Oyuncu 5.1 27,473

Vampir Yarasalar
2005 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,908) Den of Thieves (2,523) Hostiles (2,504) 12 Strong (2,428) Maze Runner: The Death Cure (2,125) Winchester (1,581) Submergence (1,387) Peter Rabbit (1,378) The Commuter (1,048) Wildling (892)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,753) The Flash (3,333) Supernatural (3,288) The Terror (2,978) Legion (2,867) The Crossing (1,846) The Expanse (1,778) The Big Bang Theory (1,500) Arrow (1,257) Vikings (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018