Giriş Kayıt
Veronica Mosgrove

Veronica Mosgrove


Oyuncu

Veronica Mosgrove, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,072

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 39,846
2007 Suç Oyuncu 6.5 1,292

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Oyuncu    

Ölüm Oyunu
2006 Korku Oyuncu 5.1 26,392

Vampir Yarasalar
2005 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017