Giriş Kayıt
Spencer Wells

Spencer Wells (48)


Oyuncu

Rubin Spencer Wells, 06 Nisan 1969 Georgia, ABD doğumlu oyuncu. The Human Family Tree (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rubin Spencer Wells
Doğum Tarihi: 06 Nisan 1969
Doğum Yeri: Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Dr. Spencer Wells
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 45 Belgesel Oyuncu    
2007 38 Belgesel Çeşitli 6.5 236
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2003 34 Belgesel Oyuncu 7.5 192
1974 Belgesel Oyuncu 8.8 1,414
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017