Giriş Kayıt
Spencer Wells

Spencer Wells (48)


Oyuncu

Rubin Spencer Wells, 06 Nisan 1969 Georgia, ABD doğumlu oyuncu. The Human Family Tree (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rubin Spencer Wells
Doğum Tarihi: 06 Nisan 1969
Doğum Yeri: Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Dr. Spencer Wells
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 45 Belgesel Oyuncu    
2007 38 Belgesel Çeşitli 6.5 236
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2003 34 Belgesel Oyuncu 7.5 192
1974 Belgesel Oyuncu 8.8 1,414
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,386) Arrow (4,979) The Flash (4,872) The Expanse (2,663) Legends of Tomorrow (2,489) The Blacklist (2,018) The 100 (2,001) Colony (1,843) Vikings (1,728) Designated Survivor (1,728)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017