Giriş Kayıt
Amir Tavassoli

Amir Tavassoli


Müzisyen, Müzisyen

Amir Tavassoli, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben Salvador Değilim
2016 Komedi Müzik 3.8 278
2015 Dram Müzik 8.4 3,402
2015 Komedi Müzik 6.5 1,013
2012 Dram Müzik 4.4 103

Hz. Hüseyin'in Fedaisi Muhtar
2011 Tarihi Müzik    
2008 Komedi Müzik 7.4 1,491
2005 Komedi Müzik 6.4 599
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017