Giriş Kayıt
Tom Harper

Tom Harper (38)


Yönetmen, Yapımcı

Tom Harper, 07 Ocak 1980 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı. Peaky Blinders (2013), Misfits (2009), Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği (2014), War & Peace (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ocak 1980
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
3.0 (1 Oy)
  • Currently 60/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.3 7,631
2017 Dram Yapımcı 7.5 3,075
2016 Dram Yönetmen 8.2 10,687
2016 36 Kısa Metraj 8.6 7

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 34 Dram Yönetmen 4.9 23,143
2014 34 Yapımcı
Yönetmen
6.9 488
2013 Suç Yönetmen 8.8 137,720
2011 31 Komedi Yönetmen    
2010 Dram Yönetmen 8.3 6,302
2009 Komedi Yönetmen 8.3 82,756
2009 29 Dram Yönetmen 6.6 774
2009 Dram Yönetmen    
2008 28 Dram Yönetmen    
2003 Dram Yönetmen 8.0 84
Dizi Altyazıları
Westworld (10,680) The 100 (3,311) The Expanse (2,772) La casa de papel (2,579) 12 Monkeys (2,285) The Crossing (2,247) Into the Badlands (1,842) Colony (1,626) Vikings (1,301) Legion (1,270)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018