Giriş Kayıt
Stephanie Wahlstrom

Stephanie Wahlstrom (35)


Oyuncu, Dublör

Stephanie Wahlstrom, 26 Mart 1983 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu, dublör. "My Green House" (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1983
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Burcu: Koç
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 24 Biyografi Oyuncu 7.5 150,267

Korkunç Tuzak 2: Çiftleşme Mevsimi
2007 Korku Oyuncu 4.7 2,022

Çılgın Noel Baba
2005 22 Komedi Dublör 5.4 7,553
2005 Dram Dublör 5.7 535

Kurt Kızlar 2
2004 21 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,796) Hostiles (2,898) Den of Thieves (2,865) Maze Runner: The Death Cure (2,341) 12 Strong (2,216) Wildling (1,803) Peter Rabbit (1,132) The Commuter (1,107) Submergence (1,050) Winchester (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,032) The Terror (3,604) The Flash (2,959) Legion (2,893) The Crossing (2,334) Supernatural (1,986) Vikings (1,465) The Expanse (1,463) The Big Bang Theory (1,267) Fear the Walking Dead (1,065)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018