Giriş Kayıt
Stephanie Wahlstrom

Stephanie Wahlstrom (35)


Oyuncu, Dublör

Stephanie Wahlstrom, 26 Mart 1983 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu, dublör. "My Green House" (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1983
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Burcu: Koç
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 24 Biyografi Oyuncu 7.5 151,193

Korkunç Tuzak 2: Çiftleşme Mevsimi
2007 Korku Oyuncu 4.7 2,022

Çılgın Noel Baba
2005 22 Komedi Dublör 5.4 7,553
2005 Dram Dublör 5.7 535

Kurt Kızlar 2
2004 21 Korku Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (4,826) La casa de papel (2,293) The Expanse (1,951) Legion (1,630) Colony (1,423) Cloak & Dagger (1,212) Goliath (1,206) Vikings (931) 12 Monkeys (822) Lucifer (771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018