Giriş Kayıt
Stephanie Wahlstrom

Stephanie Wahlstrom (34)


Oyuncu, Dublör

Stephanie Wahlstrom, 26 Mart 1983 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu, dublör. "My Green House" (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1983
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Burcu: Koç
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 24 Biyografi Oyuncu 7.5 142,841

Korkunç Tuzak 2: Çiftleşme Mevsimi
2007 24 Korku Oyuncu    
2005 22 Dram Dublör    

Çılgın Noel Baba
2005 22 Komedi Dublör 5.4 7,553

Kurt Kızlar 2
2004 21 Korku Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017