Giriş Kayıt
Stephanie Wahlstrom

Stephanie Wahlstrom (34)


Oyuncu, Dublör

Stephanie Wahlstrom, 26 Mart 1983 Edmonton, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu, dublör. "My Green House" (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1983
Doğum Yeri: Edmonton, Alberta, Kanada
Burcu: Koç
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 24 Biyografi Oyuncu 7.5 142,249

Korkunç Tuzak 2: Çiftleşme Mevsimi
2007 24 Korku Oyuncu    
2005 22 Dram Dublör    

Çılgın Noel Baba
2005 22 Komedi Dublör 5.4 7,553

Kurt Kızlar 2
2004 21 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (11,190) Resident Evil: The Final Chapter (9,282) Rogue One (5,048) Hidden Figures (4,920) Patriots Day (4,568) Assassin's Creed (4,025) Split (3,680) Allied (3,549) Paterson (3,453) Why Him? (3,420)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017