Giriş Kayıt
Jia-yi Zhang

Jia-yi Zhang (47)


Oyuncu

Xiaotong Wang, 07 Nisan 1970 Xi'an, Shaanxi, Çin doğumlu oyuncu. Shi lian 33 tian (2011), Zuo you (2007), Günahın Dokunuşu (2013), (2014) Yuvaya Dönüş (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Xiaotong Wang
Doğum Tarihi: 07 Nisan 1970
Doğum Yeri: Xi'an, Shaanxi, Çin
Diğer Bir İsmi: Zhang Jia Yi
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 46 Komedi Oyuncu 7.0 985

Altın Çağ
2014 44 Biyografi Oyuncu 6.4 714

Yuvaya Dönüş
2014 44 Dram Oyuncu 7.3 3,039

Günahın Dokunuşu
2013 43 Dram Oyuncu 7.2 7,647
2011 41 Komedi Oyuncu 6.6 783
2011 41 Dram Oyuncu 2.4 5,364
2009 39 Komedi Oyuncu 6.3 275
2007 37 Dram Oyuncu 6.9 599
2005 35 Dram Oyuncu 6.9 1,947
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017