Giriş Kayıt
Kathryn Mitchell

Kathryn Mitchell


Yapımcı

Kathryn Mitchell, yapımcı. Sharpe's Challenge (2006), The State Within (2006), Babam Ve Ben (2005), (2002) Wire in the Blood (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Suç Yapımcı 3.8 208
2006 Dram Yapımcı    
2006 Dram Yapımcı 8.0 1,935
2006 Suç Yapımcı    
2006 Aksiyon Yapımcı 7.6 2,198
2006 Dram Yapımcı 7.3 2,319
2005 Komedi Yapımcı    

Babam Ve Ben
2005 Dram Yapımcı 7.2 1,477
2002 Suç Yapımcı 8.4 5,829
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,881) Den of Thieves (3,064) Maze Runner: The Death Cure (2,765) Hostiles (2,546) Winchester (2,504) 12 Strong (2,237) Submergence (1,779) Peter Rabbit (1,322) The Commuter (1,306) A martfüi rém (1,239)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,050) Supernatural (4,406) The Flash (3,530) The Terror (3,088) The Big Bang Theory (3,026) Legion (2,645) Gotham (2,480) The Expanse (2,139) Arrow (2,139) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,013)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018