Giriş Kayıt
Abran Trujillo

Abran Trujillo


Yönetmen Asistanı, Sesler, Oyuncu

Abran Trujillo, yönetmen asistanı, sesler, oyuncu. Zombi Olmak (2007), The Seven Year Hitch (2012), (2011) Suburgatory (2011), (2007) Expired (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Abran 'Brain' Trujillo | Abran 'Brian' Trujillo
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Yönetmen Asistanı 7.4 34
2017 Yönetmen Asistanı 6.3 135
2015 Romantik Yönetmen Asistanı    
2015 Aile Yönetmen Asistanı 6.0 143
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 398
2015 Aile Yönetmen Asistanı 5.7 38

Kitaba Uygun Aşk
2014 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 170
2014 Romantik Yönetmen Asistanı 7.1 38
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 235
2013 Aksiyon Çeşitli 7.5 162,342
2012 Dram Çeşitli 6.7 342
2012 Komedi Çeşitli    
2012 Komedi Çeşitli 6.0 522
2011 Aksiyon Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli 5.5 168
2011 Komedi Çeşitli 7.2 28,311
2011 Komedi Çeşitli 3.2 396
2010 Romantik Çeşitli    
2010 Aksiyon Çeşitli 4.7 295

Yukarı Bakma
2009 Korku Yönetmen Asistanı
Çeşitli
3.1 1,304

Dansçı Kız
2009 Dram Yönetmen Asistanı 4.0 555
2009 Dram Çeşitli 7.6 8,607
2009 Dram Çeşitli 6.9 82
2009 Aksiyon Çeşitli 3.2 924
2009 Komedi Çeşitli 4.4 58

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Çeşitli 4.7 7,681

Sınır
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Mezar Suistimali
2008 Gizem Çeşitli    
2008 Dram Çeşitli 6.3 136
2007 Dram Çeşitli 5.7 388

Zombi Olmak
2007 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.8 2,558
2007 Dram Yönetmen Asistanı 2.8 3,437
2007 Dram Çeşitli    
2007 Romantik Çeşitli    
2007 Dram Çeşitli 7.0 845
2007 Komedi Sesler
Çeşitli
6.1 1,289
2007 Suç Çeşitli 6.4 180
2006 Dram Çeşitli 7.6 18,381

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Çeşitli 7.5 100,187
Dizi Altyazıları
Vikings (6,920) Shameless (5,542) Game of Thrones (3,701) Mr. Robot (3,206) Supernatural (2,980) Arrow (2,351) The Big Bang Theory (2,351) Outlander (2,132) Gotham (1,936) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017