Giriş Kayıt
Olly Steele

Olly Steele


Sanat Bölümü, Oyuncu

Olly Steele, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 546,611

İntikam
2014 Dram Çeşitli 6.7 29,476
2014 Macera Sanat Bölümü 7.0 37,994
2012 Aksiyon Çeşitli 3.6 6,258

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 219,821
2011 Biyografi Çeşitli 6.0 612
2010 Aksiyon Çeşitli 8.3 23,732

Ölüm Yarışı 2
2010 Aksiyon Çeşitli 5.6 25,312
2010 Macera Oyuncu 3.4 145

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Çeşitli 8.0 570,568

Tünel Fareleri
2008 Aksiyon Çeşitli 4.7 4,144
2008 Komedi Çeşitli    

Ölüm Uyanışı
2004 Aksiyon Çeşitli 5.8 7,419
2002 Aksiyon Çeşitli 4.4 207
2002 Aksiyon Çeşitli 4.6 734
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017