Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bryan Hanna

Bryan Hanna (54)


Oyuncu, Dublör

Bryan Hanna, 10 Kasım 1962 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, dublör. "Tales of the Frontier" (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Kasım 1962
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2015 53 Aksiyon Oyuncu 2.7 914

Demir Adam 3
2013 51 Aksiyon Oyuncu 7.2 576,113

Patron
2013 51 Gerilim Dublör
Oyuncu
4.4 995
2013 51 Suç Oyuncu 4.2 311
2012 50 Suç Oyuncu 6.7 157
2011 49 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.6 48
2011 49 Aksiyon Oyuncu    
2010 48 Korku Oyuncu    
2009 47 Dram Oyuncu 8.3 38
2008 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 782
2008 46 Suç Oyuncu 5.5 3,004
2008 46 Aksiyon Oyuncu 5.2 131
2005 43 Kısa Metraj Oyuncu 8.9 31

Ölüm Hattı
2004 42 Aksiyon Çeşitli 6.5 80,653
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551

Kan Borcu
2002 40 Aksiyon Oyuncu 6.4 35,131

O Şimdi Asker
1994 32 Komedi Oyuncu 4.8 10,098

Gecenin Rengi
1994 32 Dram Çeşitli 5.1 19,218
1994 32 Komedi Oyuncu 8.8 1,312,192

Cezalandırıcı
1993 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 128,086
1993 Aksiyon Dublör 6.7 4,908

Son Kahraman
1993 31 Aksiyon Oyuncu 6.2 109,533
1993 31 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,133

Oyuncaklar
1992 30 Komedi Oyuncu 5.0 27,025
1992 30 Dram Oyuncu 7.0 5,761

Evrenin Askerleri
1992 30 Aksiyon Çeşitli 6.0 70,434
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017