Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ashleigh Nichols

Ashleigh Nichols (35)


Yapımcı, Editör, Yapım Yöneticisi

Ashleigh Nichols, 05 Eylül 1981 San Diego, California, ABD doğumlu yapımcı, editör, yapım yöneticisi. "Sea Rescue" (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1981
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 33 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 118
2014 Komedi Çeşitli 8.4 3,119
2011 Komedi Çeşitli 8.2 409
2009 28 Macera Yapımcı 5.6 1,341
2009 Dram Çeşitli 6.4 8,042
2009 28 Dram Çeşitli 7.0 2,699
2009 28 Komedi Çeşitli    
2009 28 Macera Çeşitli 6.6 50,824
2007 26 Komedi Çeşitli 6.0 2,696

Bakire ve Hamile
2006 25 Dram Editorial Department 7.1 3,690
2006 Game-Show Çeşitli 5.6 7,103
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017