Giriş Kayıt
Sirius Buisson

Sirius Buisson


Görsel Efekt, Oyuncu

Sirius Buisson, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Görsel Efekt 6.2 77,114

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Görsel Efekt 7.4 393,598

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 562,241

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 196,535

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 213,622

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 161,109
2011 Kısa Metraj Görsel Efekt
Oyuncu
6.8 289
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 581,475

Adele'nin Olağanüstü Maceraları
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 16,881

İki Dünyanın Savaşı
2010 Macera Görsel Efekt 5.5 6,123

Arthur: Maltazar'ın İntikamı
2009 Animasyon Görsel Efekt 5.3 5,541

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 60,796
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017