Giriş Kayıt
Jason C. Lin

Jason C. Lin (37)


Yapımcı, Oyuncu

Jason C. Lin, 01 Temmuz 1979 Tayvan doğumlu yapımcı, oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Tayvan
Diğer Bir İsmi: Jason Chia-Hsien Lin | Jason Lin
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 31 Dram Yapımcı 7.6 1,855

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 29 Aksiyon Çeşitli 5.2 121,566

Yasak Krallık
2008 29 Aksiyon Yapımcı 6.6 89,788

Savaş Kralları
2007 28 Aksiyon Çeşitli 7.1 23,052

Suikastçı
2007 28 Aksiyon Çeşitli 6.3 74,329

Korkusuz
2006 27 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.7 63,760
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017