Giriş Kayıt
Jason C. Lin

Jason C. Lin (37)


Yapımcı, Oyuncu

Jason C. Lin, 01 Temmuz 1979 Tayvan doğumlu yapımcı, oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Tayvan
Diğer Bir İsmi: Jason Chia-Hsien Lin | Jason Lin
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 31 Dram Yapımcı 7.6 1,855

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 29 Aksiyon Çeşitli 5.2 122,334

Yasak Krallık
2008 29 Aksiyon Yapımcı 6.6 90,213

Savaş Kralları
2007 28 Aksiyon Çeşitli 7.1 23,052

Suikastçı
2007 28 Aksiyon Çeşitli 6.3 74,655

Korkusuz
2006 27 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.7 64,052
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,998) Passengers (8,452) Doctor Strange (4,755) Arrival (3,559) Assassin's Creed (2,948) Allied (2,771) Fences (2,690) Hacksaw Ridge (2,241) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,427)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,487) Legion (8,498) The 100 (8,075) Taboo (6,741) The Big Bang Theory (5,776) Arrow (4,744) Black Sails (3,846) Vikings (3,379) The Expanse (3,362) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017