Giriş Kayıt
Yoshinori Fujita

Yoshinori Fujita (40)


Oyuncu

Yoshinori Fujita, 27 Ekim 1976 Hirosaki, Japonya doğumlu oyuncu. Ôran kôkô hosutobu (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ekim 1976
Doğum Yeri: Hirosaki, Japonya
Diğer Bir İsmi: Yosinori Fujita
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 228
2008 Animasyon Oyuncu    
2008 32 Animasyon Oyuncu 6.8 4,495
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 7,290
2007 31 Animasyon Oyuncu 7.1 2,056
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 479
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 6.2 14
2006 Animasyon Oyuncu 8.5 4,839
2006 Animasyon Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 1,043
2005 Animasyon Oyuncu 7.3 2,059
Dizi Altyazıları
The Flash (7,002) Fargo (5,781) Arrow (4,861) The 100 (4,496) Better Call Saul (3,618) Lucifer (3,076) 12 Monkeys (2,508) Supernatural (2,446) American Gods (2,384) Game of Thrones (2,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017