Giriş Kayıt
Vladimir Consigny

Vladimir Consigny


Oyuncu

Vladimir Consigny, oyuncu. Cehennem Telefonu (2007), (2012) Kraliçenin Vedası (2012), (2009) Yabani Otlar (2009), (2012) Henüz Bir Şey Görmediniz (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.2 27
2016 Suç Oyuncu 6.0 4,017
2012 Dram Oyuncu 8.2 17,697

Henüz Bir Şey Görmediniz
2012 Dram Oyuncu 6.4 1,092

Kraliçenin Vedası
2012 Tarihi Oyuncu 6.3 7,012

İlk Aşkım
2012 Dram Oyuncu 6.1 865
2011 Dram Oyuncu 5.8 20

Yabani Otlar
2009 Dram Oyuncu 6.3 3,196

Cehennem Telefonu
2007 Komedi Oyuncu 5.1 1,448
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018