Giriş Kayıt
Vladimir Consigny

Vladimir Consigny


Oyuncu

Vladimir Consigny, oyuncu. Cehennem Telefonu (2007), (2012) Kraliçenin Vedası (2012), (2009) Yabani Otlar (2009), (2012) Henüz Bir Şey Görmediniz (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.2 27
2016 Suç Oyuncu 6.1 2,049

Henüz Bir Şey Görmediniz
2012 Dram Oyuncu 6.4 1,092

Kraliçenin Vedası
2012 Tarihi Oyuncu 6.3 6,167

İlk Aşkım
2012 Dram Oyuncu 6.1 865
2012 Dram Oyuncu 8.3 16,544
2011 Dram Oyuncu 5.8 20

Yabani Otlar
2009 Dram Oyuncu 6.3 3,196

Cehennem Telefonu
2007 Komedi Oyuncu 5.1 1,448
Film Altyazıları
Allied (9,854) Doctor Strange (9,769) Moana (8,128) Assassin's Creed (6,379) Lion (4,950) Arrival (3,875) Hacksaw Ridge (3,013) Fences (2,745) Nocturnal Animals (2,650) Forushande (2,245)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,564) Supernatural (7,710) The Expanse (4,842) Vikings (4,703) The Big Bang Theory (3,921) Suits (3,646) Legion (3,435) The Blacklist (3,339) Arrow (3,187) Sherlock (2,910)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017