Giriş Kayıt
Vladimir Consigny

Vladimir Consigny


Oyuncu

Vladimir Consigny, oyuncu. Cehennem Telefonu (2007), (2012) Kraliçenin Vedası (2012), (2009) Yabani Otlar (2009), (2012) Henüz Bir Şey Görmediniz (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.2 27
2016 Suç Oyuncu 6.0 4,258
2012 Dram Oyuncu 8.2 17,795

Henüz Bir Şey Görmediniz
2012 Dram Oyuncu 6.4 1,092

Kraliçenin Vedası
2012 Tarihi Oyuncu 6.3 7,012

İlk Aşkım
2012 Dram Oyuncu 6.1 865
2011 Dram Oyuncu 5.8 20

Yabani Otlar
2009 Dram Oyuncu 6.3 3,196

Cehennem Telefonu
2007 Komedi Oyuncu 5.1 1,448
Film Altyazıları
Rampage (11,401) Ready Player One (8,545) Escape Plan 2: Hades (7,259) The Cured (1,886) Tomb Raider (1,792) Set It Up (955) Den 12. mann (830) Journey's End (764) Blockers (631) Black Panther (618)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,382) 12 Monkeys (2,875) La casa de papel (2,426) Into the Badlands (2,355) Legion (1,550) Fear the Walking Dead (1,376) The Expanse (1,226) Vikings (930) Colony (858) The Crossing (842)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018