Giriş Kayıt
Paul Anderson

Paul Anderson


Oyuncu

Paul Anderson, oyuncu. Peaky Blinders (2013), Efsane (2015), Öldüren Tutku (2012), The Firm (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Oyuncu    
2017 Macera Oyuncu 7.2 2,636

Yarını Yok
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,160

Cehennem
2016 Gizem Oyuncu 7.1 21,902

Diriliş
2015 Macera Oyuncu 8.0 540,784

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 97,787

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 120,444
2014 Oyuncu 6.0 546
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 42,074
2013 Suç Oyuncu 8.8 113,115

Durgun Hayat
2013 Dram Oyuncu 7.4 4,986
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 2,153

Öldüren Tutku
2012 Suç Oyuncu 5.3 18,690

Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,462
2012 Gerilim Oyuncu 5.6 1,246

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 370,796
2011 Macera Oyuncu 6.3 23,825
2011 Suç Oyuncu 8.2 3,377
2010 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 5.8 4,465
2006 Suç Oyuncu 8.0 7,880
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,685
Dizi Altyazıları
Vikings (16,892) Black Mirror (5,542) The Flash (4,768) Shameless (4,271) Supernatural (2,911) The Big Bang Theory (2,745) The Blacklist (1,492) Star Trek: Discovery (1,431) Knightfall (1,194) Black Lightning (1,186)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018