Giriş Kayıt
Paul Anderson

Paul Anderson


Oyuncu

Paul Anderson, oyuncu. Peaky Blinders (2013), Efsane (2015), Vahşiler (2017), Öldüren Tutku (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

9.8 (4 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Oyuncu    

Vahşiler
2017 Macera Oyuncu 7.3 15,395

Yarını Yok
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,964

Cehennem
2016 Gizem Oyuncu 7.1 24,084

Diriliş
2015 Macera Oyuncu 8.0 556,371

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 100,170

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 124,335
2014 Oyuncu 6.0 546
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 42,967
2013 Suç Oyuncu 8.8 130,313

Durgun Hayat
2013 Dram Oyuncu 7.4 4,986
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 2,153

Öldüren Tutku
2012 Suç Oyuncu 5.3 18,959

Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,470
2012 Gerilim Oyuncu 5.6 1,246

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 375,183
2011 Macera Oyuncu 6.3 23,825
2011 Suç Oyuncu 8.2 3,544
2010 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 5.8 4,465
2006 Suç Oyuncu 8.0 8,093
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,875
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018