Giriş Kayıt
Paul Anderson

Paul Anderson


Oyuncu

Paul Anderson, oyuncu. Peaky Blinders (2013), Efsane (2015), Vahşiler (2017), Öldüren Tutku (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

9.7 (6 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

Vahşiler
2017 Macera Oyuncu 7.2 32,153

Yarını Yok
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 7,369

Cehennem
2016 Gizem Oyuncu 7.1 25,739

Diriliş
2015 Macera Oyuncu 8.0 566,848

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 102,128

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 127,178
2014 Oyuncu 6.0 546
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 43,691
2013 Suç Oyuncu 8.8 141,442

Durgun Hayat
2013 Dram Oyuncu 7.4 4,986
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 2,153

Öldüren Tutku
2012 Suç Oyuncu 5.3 19,230

Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,697
2012 Gerilim Oyuncu 5.6 1,246

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 378,547
2011 Macera Oyuncu 6.3 24,555
2011 Suç Oyuncu 8.2 3,651
2010 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 5.8 4,465
2006 Suç Oyuncu 8.0 8,283
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,954
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018