Giriş Kayıt
Paul Anderson

Paul Anderson


Oyuncu

Paul Anderson, oyuncu. Peaky Blinders (2013), Efsane (2015), Öldüren Tutku (2012), The Firm (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Oyuncu    
2017 Macera Oyuncu 8.2 500

Yarını Yok
2017 Gerilim Oyuncu 5.8 1,615

Cehennem
2016 Gizem Oyuncu 7.1 19,773

Diriliş
2015 Macera Oyuncu 8.0 529,937

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 96,003

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 117,686
2014 Oyuncu 6.0 546
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 41,400
2013 Suç Oyuncu 8.8 98,373

Durgun Hayat
2013 Dram Oyuncu 7.4 4,986
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 2,153

Öldüren Tutku
2012 Suç Oyuncu 5.3 18,453

Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,268
2012 Gerilim Oyuncu 5.6 1,246

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 367,458
2011 Macera Oyuncu 6.3 23,790
2011 Suç Oyuncu 8.2 3,356
2010 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 5.8 4,465
2006 Suç Oyuncu 8.0 7,739
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,592
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017