Giriş Kayıt
Angela Nestorovska

Angela Nestorovska


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Angela Nestorovska, yapımcı, yapım yöneticisi. Elveda Rumeli (2007), Move On (2012), (2011) Yürüyüş (2011), (2006) Sınır Karakolu (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 5,034
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 382
2014 Dram Yapımcı 6.5 136
2014 Dram Yapımcı 7.5 589
2012 Aksiyon Çeşitli 5.8 542
2012 Dram Çeşitli 5.9 36

Yürüyüş
2011 Komedi Çeşitli 7.3 9,527

Yokmuşum Gibi
2010 Dram Çeşitli 7.3 783
2010 Dram Çeşitli 5.3 59
2007 Dram Çeşitli 6.6 349
2007 Dram Çeşitli 7.8 627

Sınır Karakolu
2006 Komedi Çeşitli 7.6 4,549
2005 Dram Çeşitli 7.2 235
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017