Giriş Kayıt
Angela Nestorovska

Angela Nestorovska


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Angela Nestorovska, yapımcı, yapım yöneticisi. Elveda Rumeli (2007), Move On (2012), (2011) Yürüyüş (2011), (2006) Sınır Karakolu (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.6 318
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 6,967
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 382
2014 Dram Yapımcı 6.5 136
2014 Dram Yapımcı 7.5 589
2012 Aksiyon Çeşitli 5.8 542
2012 Dram Çeşitli 5.9 42

Yürüyüş
2011 Komedi Çeşitli 7.3 9,527

Yokmuşum Gibi
2010 Dram Çeşitli 7.3 783
2010 Dram Çeşitli 5.1 66
2007 Dram Çeşitli 6.6 349
2007 Dram Çeşitli 7.7 749

Sınır Karakolu
2006 Komedi Çeşitli 7.6 4,549
2005 Dram Çeşitli 7.2 235
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018