Giriş Kayıt
Heiko Maile

Heiko Maile (51)


Müzisyen, Müzisyen

Heiko Michael Maile, 12 Ocak 1966 Bankstown, Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu müzisyen, müzisyen. Tehlikeli Oyun (2008), Geceler Bizim (2010), Yeni Başlayanlar için Türkçe (2012), Dördüncü Kuvvet (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Heiko Michael Maile
Doğum Tarihi: 12 Ocak 1966
Doğum Yeri: Bankstown, Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Camouflage | Ronda Ray
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 51 Gerilim Müzik 8.1 22
2017 51 Dram Müzik
Müzik
7.3 19
2016 50 Western Müzik
Müzik
6.2 264
2016 50 Macera Müzik    

Yeni Başlayanlar için Türkçe
2012 46 Aksiyon Müzik
Müzik
5.9 6,313

Dördüncü Kuvvet
2012 46 Gerilim Müzik
Müzik
6.0 1,934
2011 45 Aksiyon Müzik 5.6 335

Geceler Bizim
2010 44 Dram Müzik
Müzik
6.3 6,416

Timsahlar 2
2010 44 Macera Müzik 5.8 344

Timsahlar
2009 43 Macera Müzik 6.2 650

Tehlikeli Oyun
2008 42 Dram Müzik 7.6 88,303

Olay Yeri
1970 Suç Müzik 7.2 1,850
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017