Giriş Kayıt
Judy Dinella

Judy Dinella


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Judy Dinella, oyuncu, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Judy Marie Durham | Judy Durham
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
2.6 254
2015 Aile Oyuncu 6.3 15
2013 Korku Yapımcı
Senarist
3.5 353
2012 Dram Yapımcı 4.9 84
2012 Dram Oyuncu
Yapımcı
   
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.1 56
2011 Korku Oyuncu 2.7 389

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Oyuncu 4.8 34,912
2009 Komedi Oyuncu 7.9 290
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017