Giriş Kayıt
Judy Dinella

Judy Dinella


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Judy Dinella, oyuncu, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: Judy Marie Durham | Judy Durham
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 4.6 56
2017 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
2.6 254
2015 Aile Oyuncu 6.3 15
2013 Korku Yapımcı
Senarist
3.5 384
2013 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.1 86
2012 Dram Yapımcı 4.9 84
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.1 56
2011 Korku Oyuncu 2.7 389

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Oyuncu 4.8 35,916
2009 Komedi Oyuncu 7.9 290
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 124
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018