Giriş Kayıt
Olivier Koos

Olivier Koos (32)


Kameraman, Editör

Olivier Koos, 14 Mart 1985 Lüksemburg doğumlu kameraman, editör. Gececi (2011), (2011) Soluksuz Gece (2011), (2015) Sunset Song (2015), (2012) Başka Bir Kadın (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1985
Doğum Yeri: Lüksemburg
Diğer Bir İsmi: Oli Koos | Koos Oliver
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 32 Biyografi Kameraman    
2017 32 Komedi Kameraman 7.2 5
2015 30 Dram Kameraman 6.5 2,001
2013 28 Animasyon Editorial Department 6.4 1,610
2013 Aksiyon Kameraman 4.2 270
2012 27 Biyografi Kameraman 7.1 7,927

Başka Bir Kadın
2012 27 Komedi Kameraman 6.3 1,776

Soluksuz Gece
2011 26 Aksiyon Kameraman 6.7 3,583

Gececi
2011 26 Dram Kameraman 6.4 528
Film Altyazıları
Baywatch (14,159) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,431) Security (2,856) Dunkirk (2,197) Dangal (2,189) Lady Macbeth (2,053) Wakefield (1,705) 6 Days (1,661) King Arthur: Legend of the Sword (1,380) Alien: Covenant (1,099)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,504) The Defenders (8,270) Rick and Morty (2,651) Suits (1,794) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,542) The Strain (1,312) Breaking Bad (1,065) Fargo (1,061) The Mist (1,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017