Giriş Kayıt
Phinneas Kiyomura

Phinneas Kiyomura


Oyuncu, Yapımcı

Phinneas Kiyomura, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.9 41
2014 Dram Oyuncu 5.2 270
2009 Komedi Oyuncu 7.4 75
2005 Belgesel Çeşitli 7.8 602

Kriminal
2005 Suç Oyuncu
Çeşitli
8.1 122,614
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,850) Dunkirk (3,960) Stronger (2,778) It (2,194) Mother! (1,486) American Made (1,440) Kingsman: The Golden Circle (1,353) Loving Vincent (1,341) Flatliners (647) The Foreigner (645)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017