Giriş Kayıt
Phinneas Kiyomura

Phinneas Kiyomura


Oyuncu, Yapımcı

Phinneas Kiyomura, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.9 41
2014 Dram Oyuncu 5.2 270
2009 Komedi Oyuncu 7.4 75
2005 Belgesel Çeşitli 7.8 602

Kriminal
2005 Suç Oyuncu
Çeşitli
8.1 127,127
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018