Giriş Kayıt
Arielle Amsalem

Arielle Amsalem


Editör, Editör, Yapımcı

Arielle Amsalem, editör, editör, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Editör 7.7 87
2011 Belgesel Editorial Department 7.5 372
2009 Belgesel Editör 5.9 882
2007 Belgesel Editorial Department 8.4 398
2006 Belgesel Yapımcı    

Hapı Yuttuk
2006 Komedi Çeşitli 5.2 577
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017