Giriş Kayıt
Neil Whitely

Neil Whitely (59)


Oyuncu

Neil Whitely, 12 Temmuz 1957 Sheffield, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Red: Emekli ve Tehlikeli (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1957
Doğum Yeri: Sheffield, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.3 4,866
2014 57 Aile Oyuncu 5.9 1,266

Pasifik Savaşı
2013 56 Aksiyon Oyuncu 7.0 396,693
2013 Korku Oyuncu 7.3 29,628
2013 56 Kısa Metraj Oyuncu 9.6 8
2013 56 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,174
2012 55 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 46
2012 55 Komedi Oyuncu 5.3 2,325

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 53 Aksiyon Oyuncu 7.1 247,803
2010 53 Aksiyon Oyuncu 6.3 89,978
2008 51 Komedi Oyuncu 3.8 44,299

Süper Kahramanlar
2006 49 Aksiyon Oyuncu 4.2 15,654
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017