Giriş Kayıt
Neil Whitely

Neil Whitely (60)


Oyuncu

Neil Whitely, 12 Temmuz 1957 Sheffield, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Red: Emekli ve Tehlikeli (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1957
Doğum Yeri: Sheffield, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 3.8 133
2017 Romantik Oyuncu 6.2 164

Berrak Göl
2017 60 Suç Oyuncu 6.2 6,702
2017 60 Gerilim Oyuncu 5.9 1,604
2016 Dram Oyuncu 7.2 6,931
2014 57 Aile Oyuncu 5.9 1,266

Pasifik Savaşı
2013 56 Aksiyon Oyuncu 6.9 426,074
2013 Korku Oyuncu 7.2 32,227
2013 56 Kısa Metraj Oyuncu 9.6 8
2013 56 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,174
2012 55 Komedi Oyuncu 5.3 2,431
2012 55 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 46

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 53 Aksiyon Oyuncu 7.1 261,265
2010 53 Aksiyon Oyuncu 6.3 93,289
2008 51 Komedi Oyuncu 3.8 45,861

Süper Kahramanlar
2006 49 Aksiyon Oyuncu 4.3 16,578
Dizi Altyazıları
Westworld (9,591) The Flash (3,295) La casa de papel (3,081) The 100 (2,919) Legion (2,653) Fear the Walking Dead (1,930) Supernatural (1,929) Krypton (1,777) Into the Badlands (1,761) The Big Bang Theory (1,425)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018