Giriş Kayıt
Neil Whitely

Neil Whitely (61)


Oyuncu

Neil Whitely, 12 Temmuz 1957 Sheffield, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Red: Emekli ve Tehlikeli (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1957
Doğum Yeri: Sheffield, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 61 Gerilim Oyuncu 3.7 139
2017 Romantik Oyuncu 6.2 164

Berrak Göl
2017 60 Suç Oyuncu 6.2 7,022
2017 60 Gerilim Oyuncu 5.8 2,280
2016 Dram Oyuncu 7.2 7,038
2014 57 Aile Oyuncu 5.9 1,266

Pasifik Savaşı
2013 56 Aksiyon Oyuncu 6.9 429,196
2013 Korku Oyuncu 7.2 32,505
2013 56 Kısa Metraj Oyuncu 9.6 8
2013 56 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,174
2012 55 Komedi Oyuncu 5.3 2,431
2012 55 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 46

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 53 Aksiyon Oyuncu 7.1 262,622
2010 53 Aksiyon Oyuncu 6.3 93,632
2008 51 Komedi Oyuncu 3.8 46,040

Süper Kahramanlar
2006 49 Aksiyon Oyuncu 4.3 16,624
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018