Giriş Kayıt
Neil Whitely

Neil Whitely (60)


Oyuncu

Neil Whitely, 12 Temmuz 1957 Sheffield, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Red: Emekli ve Tehlikeli (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1957
Doğum Yeri: Sheffield, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Berrak Göl
2017 60 Suç Oyuncu 6.2 4,415
2017 60 Gerilim Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.3 5,504
2014 57 Aile Oyuncu 5.9 1,266

Pasifik Savaşı
2013 56 Aksiyon Oyuncu 7.0 405,412
2013 Korku Oyuncu 7.2 30,409
2013 56 Kısa Metraj Oyuncu 9.6 8
2013 56 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,174
2012 55 Komedi Oyuncu 5.3 2,431
2012 55 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 46

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 53 Aksiyon Oyuncu 7.1 253,180
2010 53 Aksiyon Oyuncu 6.3 91,219
2008 51 Komedi Oyuncu 3.8 44,779

Süper Kahramanlar
2006 49 Aksiyon Oyuncu 4.3 16,029
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017