Giriş Kayıt
Takashi Kobayashi

Takashi Kobayashi (58)


Oyuncu

Takashi Kobayashi, 20 Ağustos 1959 doğumlu oyuncu. (2009) Yaz Savaşları (2009), (2006) Taiyô no uta (2006), (2011) Sutekina kanashibari (2011), (2003) Hatsujô kateikyôshi: sensei no aijiru (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1959
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 57 Dram Oyuncu 6.8 42
2016 57 Aksiyon Oyuncu 6.7 11,938
2014 Dram Oyuncu    
2014 Gizem Oyuncu 7.6 39
2013 Dram Oyuncu    
2011 52 Komedi Oyuncu 6.6 41
2011 52 Komedi Oyuncu 7.0 650
2011 52 Dram Oyuncu 6.3 151
2011 Dram Oyuncu 7.9 31
2010 51 Komedi Oyuncu 6.3 17
2009 50 Komedi Oyuncu    

Yaz Savaşları
2009 50 Animasyon Oyuncu 7.6 17,179
2008 Dram Oyuncu    
2006 47 Dram Oyuncu 7.3 1,085
2006 47 Gizem Oyuncu 8.5 32
2006 47 Komedi Oyuncu 6.8 73
2003 44 Komedi Oyuncu 5.9 612
1999 Oyuncu    
1997 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017