Giriş Kayıt
Julie Benson

Julie Benson


Senarist

Julie Benson, senarist. Kayıp Şehir (2005), Zor Baba ve Dünür (2004), Şeytan Çarpması (2005), (2007) 23 Numara (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Senarist 8.3 513
2013 Macera Çeşitli 7.1 10,301
2013 Dram Çeşitli 6.4 4,767
2011 Macera Çeşitli    

23 Numara
2007 Gizem Çeşitli 6.4 175,323

Koruyucu
2006 Aksiyon Çeşitli 6.9 79,370

Kayıp Şehir
2005 Dram Çeşitli 6.7 8,462

Şeytan Çarpması
2005 Dram Çeşitli 6.7 104,259

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Çeşitli 6.3 225,084
Dizi Altyazıları
Vikings (6,587) Shameless (4,629) Game of Thrones (3,343) Mr. Robot (3,071) Supernatural (2,861) Arrow (2,285) The Big Bang Theory (2,265) Outlander (2,075) Gotham (1,876) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,804)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017