Giriş Kayıt
Julie Benson

Julie Benson


Senarist

Julie Benson, senarist. Kayıp Şehir (2005), Zor Baba ve Dünür (2004), Şeytan Çarpması (2005), (2007) 23 Numara (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Senarist 8.3 513
2013 Macera Çeşitli 7.1 9,995
2013 Dram Çeşitli 6.4 4,767
2011 Macera Çeşitli    

23 Numara
2007 Dram Çeşitli 6.4 169,084

Koruyucu
2006 Aksiyon Çeşitli 6.9 76,969

Kayıp Şehir
2005 Dram Çeşitli 6.7 8,462

Şeytan Çarpması
2005 Dram Çeşitli 6.7 99,934

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Çeşitli 6.3 217,486
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,781) Supernatural (7,508) The Expanse (4,631) Vikings (4,165) The Big Bang Theory (3,731) Suits (3,336) Legion (3,313) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017