Giriş Kayıt
Julie Benson

Julie Benson


Senarist

Julie Benson, senarist. Kayıp Şehir (2005), Zor Baba ve Dünür (2004), Şeytan Çarpması (2005), (2007) 23 Numara (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Senarist 8.3 513
2013 Macera Çeşitli 7.1 10,248
2013 Dram Çeşitli 6.4 4,767
2011 Macera Çeşitli    

23 Numara
2007 Gizem Çeşitli 6.4 174,417

Koruyucu
2006 Aksiyon Çeşitli 6.9 79,061

Kayıp Şehir
2005 Dram Çeşitli 6.7 8,462

Şeytan Çarpması
2005 Dram Çeşitli 6.7 103,533

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Çeşitli 6.3 223,940
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017