Giriş Kayıt
Julie Benson

Julie Benson


Senarist

Julie Benson, senarist. Kayıp Şehir (2005), Zor Baba ve Dünür (2004), Şeytan Çarpması (2005), (2007) 23 Numara (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Senarist 8.3 513
2013 Macera Çeşitli 7.1 10,180
2013 Dram Çeşitli 6.4 4,767
2011 Macera Çeşitli    

23 Numara
2007 Gizem Çeşitli 6.4 173,083

Koruyucu
2006 Aksiyon Çeşitli 6.9 78,605

Kayıp Şehir
2005 Dram Çeşitli 6.7 8,462

Şeytan Çarpması
2005 Dram Çeşitli 6.7 102,771

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Çeşitli 6.3 222,468
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017