Giriş Kayıt
Julie Benson

Julie Benson


Senarist

Julie Benson, senarist. Kayıp Şehir (2005), Zor Baba ve Dünür (2004), Şeytan Çarpması (2005), (2007) 23 Numara (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Senarist 8.3 513
2013 Macera Çeşitli 7.1 10,062
2013 Dram Çeşitli 6.4 4,767
2011 Macera Çeşitli    

23 Numara
2007 Gizem Çeşitli 6.4 170,481

Koruyucu
2006 Aksiyon Çeşitli 6.9 77,551

Kayıp Şehir
2005 Dram Çeşitli 6.7 8,462

Şeytan Çarpması
2005 Dram Çeşitli 6.7 101,085

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Çeşitli 6.3 219,425
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017