Giriş Kayıt
Bhavesh Rawal

Bhavesh Rawal


Kameraman

Bhavesh Rawal, kameraman. Evet Patron (1997), Chori Chori Chupke Chupke (2001), Tumko Na Bhool Paayenge (2002), Aksar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Kameraman 5.9 161
2010 Komedi Kameraman 6.4 219
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 278
2008 Dram Kameraman 3.2 202
2006 Dram Kameraman 4.9 691
2005 Komedi Kameraman 2.9 172
2002 Aksiyon Kameraman 5.6 1,725
2001 Dram Kameraman 5.4 3,056
1999 Aksiyon Kameraman 6.9 12,898
1998 Aksiyon Kameraman 6.0 44,558

Evet Patron
1997 Komedi Kameraman 6.9 9,231
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,714) Rick and Morty (4,699) The Strain (3,157) The Defenders (2,086) Preacher (1,857) Suits (1,790) The Last Ship (1,598) Mr. Mercedes (1,368) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017