Giriş Kayıt
Jorge Arenillas

Jorge Arenillas


Kameraman, Senarist

Jorge Arenillas, kameraman, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Senarist 5.6 746
2006 Korku Senarist    

Ölüm Şarkısı
2006 Gizem Çeşitli 5.9 3,278
2005 Dram Çeşitli 6.5 270
2003 Dram Kameraman 6.8 364

Kasa 507
2002 Aksiyon Kameraman 6.9 1,864
2002 Komedi Kameraman 5.6 357
2001 Dram Kameraman 4.5 898
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017