Giriş Kayıt
Tom Kluyskens

Tom Kluyskens


Görsel Efekt

Tom Kluyskens, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 170,457

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 149,497

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 58,659

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 358,189

Kahraman Güvercin
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.6 15,995

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,358,906

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,230,234
Dizi Altyazıları
Vikings (16,700) Black Mirror (5,410) The Flash (4,717) Shameless (4,214) Supernatural (2,820) The Big Bang Theory (2,653) The Blacklist (1,461) Star Trek: Discovery (1,393) Knightfall (1,187) Black Lightning (1,179)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018