Giriş Kayıt
Tom Kluyskens

Tom Kluyskens


Görsel Efekt

Tom Kluyskens, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 167,722

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 148,426

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 58,031

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 352,077

Kahraman Güvercin
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.6 15,995

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,336,448

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,210,242
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017