Giriş Kayıt
Tom Kluyskens

Tom Kluyskens


Görsel Efekt

Tom Kluyskens, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 175,599

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 151,539

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 59,966

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Görsel Efekt 6.7 368,453

Kahraman Güvercin
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.6 15,995

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Görsel Efekt 8.9 1,408,110

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Görsel Efekt 8.7 1,273,375
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018