Giriş Kayıt
Ragui Hanna

Ragui Hanna


Görsel Efekt

Ragui Hanna, görsel efekt. Everybody Hates Chris (2005), Dirty Sexy Money (2007), An American Carol (2008), General Hospital (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ragi Hanna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.0 38,655
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,189
2013 Dram Görsel Efekt 5.7 2,736
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,792
2013 Dram Görsel Efekt 5.4 274
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 57,594
2013 Biyografi Görsel Efekt    
2013 Korku Görsel Efekt 4.7 18
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 39,255
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 21,556
2011 Dram Görsel Efekt 7.3 1,582
2011 Komedi Görsel Efekt 7.5 2,207
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,770
2011 Suç Görsel Efekt 8.2 77,850
2011 Suç Görsel Efekt 7.3 13,564
2011 Dram Görsel Efekt 7.9 103,117
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 717,167
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 30,868
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 7,198
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 2,880
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 25,988
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,441
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,266
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,825
2009 Komedi Görsel Efekt    
2009 Komedi Görsel Efekt 8.3 102,568
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 146,560

Adım Adım Komplo
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 17,162
2009 Komedi Görsel Efekt    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.6 47,893
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,001

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 6.0 7,316
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592
2008 Komedi Görsel Efekt    

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 5.7 8,030
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 160,229
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 61,796
2007 Biyografi Görsel Efekt    

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Görsel Efekt 5.1 53,434
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 4,013
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 154,921
2007 Suç Görsel Efekt 6.4 180
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,768
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,621
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 22,153
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 209
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 39,182

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.3 32,676
2006 Komedi Görsel Efekt 6.8 54,059

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Görsel Efekt    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 481
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 26,009
2006 Komedi Görsel Efekt 6.6 36,164

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 210,618
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,961
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 235,291
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 182,995
2005 Komedi Görsel Efekt 7.4 29,956

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,854

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 95,814
2002 Suç Görsel Efekt 6.9 15,605
2002 Komedi Görsel Efekt 8.0 54,125
2001 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 156,273
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,791
1970 Dram Görsel Efekt 6.7 2,114
1963 Dram Görsel Efekt 6.8 3,618
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017