Giriş Kayıt
Ragui Hanna

Ragui Hanna


Görsel Efekt

Ragui Hanna, görsel efekt. Everybody Hates Chris (2005), Dirty Sexy Money (2007), An American Carol (2008), General Hospital (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ragi Hanna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.0 37,097
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,189
2013 Dram Görsel Efekt 5.7 2,736
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,189
2013 Dram Görsel Efekt 5.4 274
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 50,291
2013 Biyografi Görsel Efekt    
2013 Korku Görsel Efekt 4.7 18
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 38,459
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 20,837
2011 Dram Görsel Efekt 7.3 1,582
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,507
2011 Suç Görsel Efekt 8.2 72,542
2011 Komedi Görsel Efekt 7.6 2,133
2011 Suç Görsel Efekt 7.3 13,164
2011 Dram Görsel Efekt 7.9 100,543
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 677,719
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 29,768
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 6,885
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 2,880
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 24,840
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,099
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 23,941
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,825
2009 Komedi Görsel Efekt    
2009 Komedi Görsel Efekt 8.3 98,082
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 132,820

Adım Adım Komplo
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 17,162
2009 Komedi Görsel Efekt    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.5 45,504
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,001

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,563
2008 Komedi Görsel Efekt    

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 5.7 7,782
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 150,369
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 60,342
2007 Biyografi Görsel Efekt    

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Görsel Efekt 5.1 51,362
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 3,908
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 150,314
2007 Suç Görsel Efekt 8.7 9
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,587
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,073
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 21,828
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 209
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 38,622

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.3 31,552
2006 Komedi Görsel Efekt 6.8 52,095

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Görsel Efekt    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 481
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 25,379
2006 Komedi Görsel Efekt 6.5 35,465

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 206,283
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,961
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 215,026
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 171,232
2005 Komedi Görsel Efekt 7.4 28,784

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 90,936

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,391
2002 Suç Görsel Efekt 6.9 15,132
2002 Komedi Görsel Efekt 8.0 52,020
2001 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 152,142
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,496
1970 Dram Görsel Efekt 6.7 2,013
1963 Dram Görsel Efekt 6.8 3,441
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,353) Allied (12,651) Moana (8,111) Lion (6,062) Arrival (4,257) Assassin's Creed (4,095) Hacksaw Ridge (3,562) Nocturnal Animals (3,284) Shut In (2,432) Underworld: Blood Wars (2,375)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,209) Taboo (9,730) The Expanse (7,899) Legion (6,343) Arrow (6,095) The Big Bang Theory (6,008) Vikings (5,011) The Blacklist (3,520) Suits (3,373) Sherlock (3,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017