Giriş Kayıt
Ragui Hanna

Ragui Hanna


Görsel Efekt

Ragui Hanna, görsel efekt. Everybody Hates Chris (2005), Dirty Sexy Money (2007), An American Carol (2008), General Hospital (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ragi Hanna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.0 37,621
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,189
2013 Dram Görsel Efekt 5.7 2,736
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,413
2013 Dram Görsel Efekt 5.4 274
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 51,703
2013 Biyografi Görsel Efekt    
2013 Korku Görsel Efekt 4.7 18
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 38,747
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 21,111
2011 Dram Görsel Efekt 7.3 1,582
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,507
2011 Suç Görsel Efekt 8.2 74,494
2011 Komedi Görsel Efekt 7.6 2,133
2011 Suç Görsel Efekt 7.3 13,300
2011 Dram Görsel Efekt 7.9 101,471
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 693,515
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 30,168
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 7,021
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 2,880
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 25,238
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,248
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,079
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,825
2009 Komedi Görsel Efekt    
2009 Komedi Görsel Efekt 8.3 99,776
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 137,953

Adım Adım Komplo
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 17,162
2009 Komedi Görsel Efekt    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.5 46,375
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,001

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592
2008 Komedi Görsel Efekt    

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 5.7 7,870
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 153,665
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 60,888
2007 Biyografi Görsel Efekt    

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Görsel Efekt 5.1 52,040
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 3,981
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 152,008
2007 Suç Görsel Efekt 8.7 9
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,734
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,309
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 21,947
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 209
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 38,858

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.3 32,090
2006 Komedi Görsel Efekt 6.8 52,802

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Görsel Efekt    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 481
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 25,617
2006 Komedi Görsel Efekt 6.6 35,726

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 207,818
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,961
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 222,173
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 175,712
2005 Komedi Görsel Efekt 7.4 29,218

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,541

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 92,733
2002 Suç Görsel Efekt 6.9 15,313
2002 Komedi Görsel Efekt 8.0 52,771
2001 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 154,222
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,593
1970 Dram Görsel Efekt 6.7 2,052
1963 Dram Görsel Efekt 6.8 3,497
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017