Giriş Kayıt
Ragui Hanna

Ragui Hanna


Görsel Efekt

Ragui Hanna, görsel efekt. Everybody Hates Chris (2005), Dirty Sexy Money (2007), An American Carol (2008), General Hospital (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ragi Hanna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.0 38,083
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,189
2013 Dram Görsel Efekt 5.7 2,736
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,556
2013 Dram Görsel Efekt 5.4 274
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 52,962
2013 Biyografi Görsel Efekt    
2013 Korku Görsel Efekt 4.7 18
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 38,969
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 21,271
2011 Dram Görsel Efekt 7.3 1,582
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,507
2011 Suç Görsel Efekt 8.2 75,668
2011 Komedi Görsel Efekt 7.6 2,133
2011 Suç Görsel Efekt 7.3 13,407
2011 Dram Görsel Efekt 7.9 102,100
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 701,379
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 30,461
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 7,092
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 2,880
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 25,505
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,338
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,167
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,825
2009 Komedi Görsel Efekt    
2009 Komedi Görsel Efekt 8.3 100,828
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 141,386

Adım Adım Komplo
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 17,162
2009 Komedi Görsel Efekt    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.5 46,936
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,001

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592
2008 Komedi Görsel Efekt    

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 5.7 7,929
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 156,162
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 61,236
2007 Biyografi Görsel Efekt    

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Görsel Efekt 5.1 52,500
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 4,013
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 153,048
2007 Suç Görsel Efekt 8.7 9
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,768
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,439
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 22,023
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 209
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 38,916

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.3 32,220
2006 Komedi Görsel Efekt 6.8 53,229

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Görsel Efekt    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 481
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 25,768
2006 Komedi Görsel Efekt 6.6 35,898

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 208,893
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,961
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 227,074

Grey's Anatomy
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 178,286
2005 Komedi Görsel Efekt 7.4 29,509

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,663

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 93,757
2002 Suç Görsel Efekt 6.9 15,430
2002 Komedi Görsel Efekt 8.0 53,270
2001 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 155,071
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 8,676
1970 Dram Görsel Efekt 6.7 2,073
1963 Dram Görsel Efekt 6.8 3,539
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017