Giriş Kayıt
Ragui Hanna

Ragui Hanna


Görsel Efekt

Ragui Hanna, görsel efekt. Everybody Hates Chris (2005), Dirty Sexy Money (2007), An American Carol (2008), General Hospital (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ragi Hanna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Tarihi Görsel Efekt 6.1 45

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.0 38,992
2014 Dram Görsel Efekt 6.2 191
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,421
2013 Dram Görsel Efekt 5.7 2,736
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,921
2013 Dram Görsel Efekt 5.4 274
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 59,050
2013 Biyografi Görsel Efekt    
2013 Korku Görsel Efekt 4.7 18
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 39,458
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 21,686
2011 Dram Görsel Efekt 7.3 1,582
2011 Komedi Görsel Efekt 7.5 2,207
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,770
2011 Suç Görsel Efekt 8.2 79,269
2011 Suç Görsel Efekt 7.3 13,642
2011 Dram Görsel Efekt 7.9 103,582
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 726,355
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 31,111
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 7,206
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 2,880
2010 Komedi Görsel Efekt 8.2 26,232
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,487
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,266
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,825
2009 Komedi Görsel Efekt    
2009 Komedi Görsel Efekt 8.3 103,519
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 149,662

Adım Adım Komplo
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 17,162
2009 Komedi Görsel Efekt    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.6 48,489
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,001

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 6.0 7,316
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592
2008 Komedi Görsel Efekt    

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 5.7 8,087
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 162,610
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 62,118
2007 Biyografi Görsel Efekt    

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Görsel Efekt 5.1 53,933
2007 Dram Görsel Efekt 6.8 1,137
2007 Suç Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 4,013
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 156,029
2007 Suç Görsel Efekt 6.4 180
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,768
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,748
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 22,206
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 209
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 39,182

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.4 32,729
2006 Komedi Görsel Efekt 6.8 54,492

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Görsel Efekt    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 481
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 26,130
2006 Komedi Görsel Efekt 6.6 36,310

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 211,609
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,961
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 240,569
2005 Dram Görsel Efekt 7.6 185,799
2005 Komedi Görsel Efekt 7.4 30,165

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,947

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 96,954
2002 Suç Görsel Efekt 6.9 15,751
2002 Komedi Görsel Efekt 8.0 54,740
2001 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 156,873
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 8,846
1970 Dram Görsel Efekt 6.7 2,129
1963 Dram Görsel Efekt 6.8 3,644
Dizi Altyazıları
Vikings (12,008) Shameless (6,934) Black Mirror (5,716) The Flash (4,114) Star Trek: Discovery (2,305) The Big Bang Theory (1,456) Bron/Broen (1,130) Supergirl (1,092) Black Lightning (1,055) Stranger Things (1,026)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018