Giriş Kayıt
Ragui Hanna

Ragui Hanna


Görsel Efekt

Ragui Hanna, görsel efekt. Everybody Hates Chris (2005), Dirty Sexy Money (2007), An American Carol (2008), General Hospital (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ragi Hanna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.0 38,385
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,189
2013 Dram Görsel Efekt 5.7 2,736
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,682
2013 Dram Görsel Efekt 5.4 274
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 55,500
2013 Biyografi Görsel Efekt    
2013 Korku Görsel Efekt 4.7 18
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 39,085
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 21,445
2011 Dram Görsel Efekt 7.3 1,582
2011 Komedi Görsel Efekt 7.5 2,207
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,770
2011 Suç Görsel Efekt 8.2 76,792
2011 Suç Görsel Efekt 7.3 13,485
2011 Dram Görsel Efekt 7.9 102,668
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 709,298
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 30,675
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 7,159
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 2,880
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 25,734
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,386
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,215
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,825
2009 Komedi Görsel Efekt    
2009 Komedi Görsel Efekt 8.3 101,784
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 144,248

Adım Adım Komplo
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 17,162
2009 Komedi Görsel Efekt    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.6 47,464
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,001

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 6.0 7,316
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,592
2008 Komedi Görsel Efekt    

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 5.7 7,991
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 158,354
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 61,563
2007 Biyografi Görsel Efekt    

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Görsel Efekt 5.1 52,938
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 4,013
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 154,040
2007 Suç Görsel Efekt 6.4 180
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,768
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,525
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 22,094
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 209
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 38,916

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.3 32,529
2006 Komedi Görsel Efekt 6.8 53,621

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Görsel Efekt    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 481
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 25,887
2006 Komedi Görsel Efekt 6.6 36,058

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 209,757
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,961
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 231,610

Grey's Anatomy
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 180,509
2005 Komedi Görsel Efekt 7.4 29,742

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,768

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 94,741
2002 Suç Görsel Efekt 6.9 15,523
2002 Komedi Görsel Efekt 8.0 53,747
2001 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 155,714
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,731
1970 Dram Görsel Efekt 6.7 2,094
1963 Dram Görsel Efekt 6.8 3,567
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017