Giriş Kayıt
Ragui Hanna

Ragui Hanna


Görsel Efekt

Ragui Hanna, görsel efekt. Everybody Hates Chris (2005), Dirty Sexy Money (2007), An American Carol (2008), General Hospital (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ragi Hanna
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.0 37,353
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,189
2013 Dram Görsel Efekt 5.7 2,736
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,282
2013 Dram Görsel Efekt 5.4 274
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 50,791
2013 Biyografi Görsel Efekt    
2013 Korku Görsel Efekt 4.7 18
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 38,542
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 20,923
2011 Dram Görsel Efekt 7.3 1,582
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,507
2011 Suç Görsel Efekt 8.2 73,219
2011 Komedi Görsel Efekt 7.6 2,133
2011 Suç Görsel Efekt 7.3 13,210
2011 Dram Görsel Efekt 7.9 100,887
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 683,747
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 29,906
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 6,885
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 2,880
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 24,965
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,159
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 23,998
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,825
2009 Komedi Görsel Efekt    
2009 Komedi Görsel Efekt 8.3 98,703
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 134,429

Adım Adım Komplo
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 17,162
2009 Komedi Görsel Efekt    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.5 45,802
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,001

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Komedi Görsel Efekt 7.7 8,589
2008 Komedi Görsel Efekt    

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 5.7 7,808
2007 Aksiyon Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 151,339
2007 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 60,549
2007 Biyografi Görsel Efekt    

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Görsel Efekt 5.1 51,592
2007 Dram Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt    
2007 Suç Görsel Efekt 7.9 1,829
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 3,948
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 150,861
2007 Suç Görsel Efekt 8.7 9
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,729
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,148
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 21,871
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 209
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 38,713

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.3 31,897
2006 Komedi Görsel Efekt 6.8 52,383

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Görsel Efekt    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Görsel Efekt    
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 481
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 25,472
2006 Komedi Görsel Efekt 6.6 35,562

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 206,807
2005 Dram Görsel Efekt 6.8 2,961
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 217,466
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 172,768
2005 Komedi Görsel Efekt 7.4 28,940

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 91,583

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,437
2002 Suç Görsel Efekt 6.9 15,193
2002 Komedi Görsel Efekt 8.0 52,258
2001 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 152,980
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,527
1970 Dram Görsel Efekt 6.7 2,027
1963 Dram Görsel Efekt 6.8 3,458
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017